yllepa 1+1=2

Saarinen on ihana.
Peli alkakoot!

Peli alkaa matalalla äänensävyllä liikkeelle kun Cloudi lagailee. 0.13 ajassa peli lähtee pyörimään.

Ajassa 0.37 paanit TEKEVÄT maalin, jota kiekkotuomari ei merkinnyt maaliksi. 5-6 kertaa paanit laittoivat kiekon uudestaan maaliin ainakin, mutta kun ei niin ei! paanit alkavat kuitenkin rummuttamaan peliä Kanojen alueella. Kanojen maalivahti on torjunut jo muutaman paanipyörityksen aiheuttaman vedon, joten ainakin maalivahdin on kanapoika treenannut ottelua varten kuntoon.

Kanoilla on 02.30 ajassa satunnaista maalintekopaikkaa mutta vedot menevät ohi.

04.41 0-1 yllepa (Cloudi 0+1, Saarinen 0+1)
paanit saavat pelattua kiekon Kanojen alueelle, ja ennenkuin Kanojen sumppu on ehtinyt kunnolla ryhmittäytyä niin yllepa sniputtaa tarkan vedon Kanamoken taakse.

Ajassa 05.30 Kanat saavat pari vetopaikkaa, mutta kummatkin tähdätään päin maalivahtia.

1/3 OVER:
Kanat saves 5, poss 49%
paanit saves 4, poss 50%

paanien erä, vaikkakin Kanat olisivat voineet maaleja tehdä tarkemmilla vedoilla. Kanojen hyökkäykset olivat kuitenkin pitkälti vain vastahyökkäyksiä eivätkä he kuvioita saaneet aikaiseksi.

--

07.51 0-2 Cly 1+0 (Cloudi 0+2)
Cloudi avaa alhaalta Clylle, joka saa vedon tuloksena itselleen riparin ja josta ei myöskään erehdy!

Seuraavat minuutit ovat melko tylsää kiekkoa, sillä Kanat pyörittelevät ksekellä paljon pääsemättä kummemmin paanialueelle. paanit saavat vetoja aikaan pienellä pyörityksellä, eivätkä Kanat saa paikkoja melkein yhtään, koska paanipakitus on hereillä.

Akassa 11.20 alkavat paanit saamaan enempi hallintaa alueelle, ja mm. Clyn pujotteluista sai yleisö nauttia. Kanojen puolustus kerkesi kuitenkin hätiin ja loppuerä oli maalitonta.

2/3 OVER:
Kanat saves 6, poss 44%
paanit saves 1, poss 55%

Huomataan siis, että paanit saivat paljon paikkoja. Erä ei muuten ollut mitään kovin "makeaa" varsinkaan Kanojen hallitessa peliä.

--

Ajassa 13.20 Kanat saavat syöttöpeliä liikkeelle paanien alueelle ja vetojakin saadaan, tosin ne kohdistuvat suoraan maalivahtia päin. Jopa ajassa 13.39 Saarinen joutuu hätäröimään pitkällä kiekolla!

Tämä ei kuitenkaan ole ikuista ja pian peliä mennään taas tahdissa: paanit yrittävät saada kiekkoa häkkiin, maalivahti torjuu / Kanapelaaja riistää kiekon ja menee keskialueelle, paanipelaaja saa kiekon ja rumba alkaa alusta..

16:35 0-3 Cly 2+0 (yllepa 1+1, Saarinen 0+2)
Jaaha, nyt meni maali itsessään ohi, viimeinen näkymä raportoijalla oli Cly maalin lähettyvillä ja pian kiekko olikin maalissa.

Yleisössä oli samaan aikaan myös mielenkiintoiset keskustelut mm. yllepan uskonnosta.

Viimeisellä minuutilla Kanat saavat peliä paanien alueelle, mutta maalia ei synny.

3/3 OVER:
Kanat saves 5, poss 48%
paanit saves 3, poss 51%

3. erä meni suunnilleen samaa kuviota kuin edellisetkin erät. paaneille salettivoitto ja jaellaan hieman vielä tähtösiä.