Sukke 0+0=0
Sute 1+0=1

analyytikot ennen peliä < Jutila > bexi heittää pari jos saa toimiin kunnol 4-2

1. Erä

2:18 0-1 Sute (Santiago, Nikkke) Sukke tekee hyvän maskin ja Sute pääsee sijoittamaan kiekon tyhjään etukulmaan.

*** Pohjolan Leijonat saves 2, poss:41%
*** Les Boys saves 4, poss:58%

< Jutila > tästä erästä voi olla montaa mieltä mut ansaittu johto. bex näyttää jälleen olevan laatupelaaja ja tästä päästään tän päivän taistelu pariin slut-bex. Molemmat kokeneita pelaajia ja heidän täytyy nostaa tasoaan ekan erän perusteella auttaakseen joukkueensa voittoon. Eka erä kyl meni bexille.

2. Erä

12:03 1-1 Aki (Dufva, goalkeeper)

< Jutila > päästä päähän ollaa taas menty mut pl on yrittäny tuoda fyysisyyttä peliin osotuksena siitä pari violenttia tos aikasemmin.

*** Pohjolan Leijonat saves 2, poss:50%
*** Les Boys saves 1, poss:49%

< Jutila > slut ei ole vieläkään päässyt peliin, mutta toisaalta bexikään ei väläytellyt tässä erässä. pl:n tasoitus maali oli erittäin tärkeä monella tapaa.

haastattelussa katsomon random noppa:

< Jutila > mitä uskot togo että valmentaja sanoo lb pelaajille erätauolla?
< togo > todennäköisesti kehottaa viemään mastaa oripäällä, se menee siihen joka kerta.

3. Erä

< Jutila > kentänlaidalta kuulin ennen eränalkua että bexillä olisi muutama kikka vielä käyttämättä. Joten ehkä kuningaskotka lähtee liitoon vielä. Ennustan että lb painaa ja pl yrittää vastaiskuilla. Viimeiset kaksiminuuttia on elintärkeitä.
< Jutila > ja huomaatko mika että lb on reagoinut vaihtamalla taktiikkaa! bex ottaa huomattavasti alempaa kuin aikasemmin ja pyrkii rakentamaan hyökkäyksiin lähdöt. Tällöin Nikkke salon lahja kiekkoilulle on siirtynyt ylemmäs.

5:17 Nikkke (Santiago) < Jutila > siinä bexiltä pieni kis kis ja sitten veto läheltä ylös by Nikkke.
-18:52:33- [@Hailis] Ndur kommentti maalista että peksi on pelkkä lapio

*** Pohjolan Leijonat saves 4, poss:36%
*** Les Boys saves 1, poss:63%

< Saukkonen > mihin ottelu ratkesi?
< Jutila > kyllä vertaisin vielä tähän kiinnitä katseesi kohtaan slut-bex. Kultakenkä osoitti olevansa kiekon parhaimpia pelinrakentajia kun taas slut oli varjoissa koko ottelun ajan. Kummaltakin joukkueelta tarkkaa pelaamista ja yksilötason ratkaisut kääntivät pelin tälläkertaa boisseille.

IS Tähdet: D.Beckham 3tähteä