Beetlehemin SeimiveikotBeetlehemin Seimiveikot - Pohjolan LeijonatPohjolan Leijonat 1-2

Saves, BS:47 PL:52

Erästä: Ottelu alkaa lievällä BSV:n hallinnalla ja tilperon paikalla joka tulee yllättäen, mutta epäonnistuu karkeasti laukauksessa. Leijonien purun jälkeen lisää lunta tumpaan ja Lode pääsee kokeilemaan snipua, mutta tuloksetta. Tämän jälkeen Leijonilta kaksi pitkää kiekkoa, kunnes hekin saavat mahdollisuutensa Akin ja Dufvan 2vs1-hyökkäyksien ja Pappiksen puolittaisen läpiajon muodosssa, mutta mokkeja ei ekassa erässä yllätetty.

01:13 1-0 Lintu (Stapleton) Koko kenttä läpi ja tarkoituksena pistää päätykiekko, mutta kun Leijonien pojat pitää sen niin Lintu kävelee sisään keskeltä ja pistää laatan pussii.

03:10 1-1 slut (Aki) hienosti 2vs1- hyökkäyksestä Aki tarjoilee ja slut viimmeistelee varmasti.

Saves, BS:1 PL:2
Saves, BS:45 PL:54

Erästä: Leijonilla on huimasti parantamista erien alussa ja BSV:llä erien lopussa. Toka erä oli toisinto ekasta erästä, mutta Leijonat heräsivät aavistuksen myöhempää. Ensimmäiseen 3 minuuttiin BSV loi 4 hyvää maalipaikkaa josta syntyi myös Linnun maali, kun siihen mennessä Leijonat olivat ylittäny vastustajan sinisen kerran. BSV:n 3vs2- hyökkäyksen vastaiskusta syntyi sitten Leijonien maali ja saivat luotua myös paikkoja sen jälkeen, mutta tutulla menestyksellä

04:33 1-2 Aki (slut - Dufva) kiekkoa maalille ja Aki runkuttaa sen sisään.

Saves, BS:3 PL:2
Saves, BS:52 PL:47

Erästä: Erä oli todella tasainen jossa ei hirveästi maalipaikkoja nähty. Ennen Pohjolan hienoa maalia paikat olivat Pappiksella ja Lodella, mutta Pappiksen vedon torjui slut ja Lode yritti reikää molariin. Viimmeisellä minuutilla sitten syntyikin painetta Leijonien päätyyn, mutta kunnon vetopaikkoja ei BSV saanut, vaan menetti kiekon Akille joka täräytti tolpalta niskat nurin.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 03.02.2008 15:46