*** OTTELU ALKAA

*** ERÄ 1/3 ON OHI, tilanne 0-0

Kiiskien mokke torju 5 kertaa ja Kiiskit pitivät kiekkoa 48% erästä.

Rykälätyn moke torjui 3 kertaa ja Rykikset pitivät kiekkoa 51% erästä.

1. erä oli ehkä enemmän Rykälätyn, he kontrolloivat kiekkoa enemmän ja saivat 2 läpäriä, molemmissa Tekninen karvaa kiekon, mutta ei se näytä nyt menevän. Tosin Tekninen oli erän valopilkku, sillä hän loi erän ainoat paikat.

*** ERÄ 2/3 ALKAA, tilanteesta 0-0

Vähän ennen maalia Kiiskit koputtelevat Rykiksen tolppaa.

Hieman tolppalaukauksen jälkeen Desed pääsee vapaasti b-pisteelle ja veto uppoaa vastustamattomasti maaliin.

1-0 Desed (Osmond, Cream)

Lähes seuraavasta Rykiksien pyörityksestä Liero pääsee tykittämään hyvästä paikasta maalin, 1-1!

1-1 Liero (Väiski, Tekninen)

*** ERÄ 2/3 ON OHI, tilanne 1-1

Kiiskien molari torjui 5 kertaa ja Kiiskit pitivät kiekkoa 47% erästä.

Rykiksien molari torjui myöskin 5 kertaa ja Rykikset pitivät kiekkoa 52% erästä.

Erä oli aika tasaväkinen, oli hetkiä jolloin toinen oli vahvempi, puolestaan hetken päästä kiekko pyöri toisessa päässä, tasaväkinen peli tähän mennessä.

*** Viimeinen (3/3) erä alkaa!

Erän alku on ehkä hieman ollut Kiiskien ja n. 1minuutin ja 30 sekunnin jälkeen Desed käyttää Rykiksien omanpään hölmöilyn hyväkseen, 2-1!

2-1 Desed (Osmond, Z.Palffy)

Noin puolessavälissä erää Rykikset pääsevät oneen, mutta Kiiskien pakki pääsee rämppäämään kiekon takaapäin pois.

Viiden minuutin kohdalla Rykiksien hyökkäys päättyy Teknisen oivaan seläntakaapassiin, josta Liero pääsee kuittaamaan maalin.

2-2 Liero (Tekninen)

*** OTTELU(N VIIMEINEN ERÄ) PÄÄTTYY

Viimeisessä erässä Kiiskien molari torjui 3 kertaa ja Kiiskit pitivät kiekkoa 55% erästä.

Puolestaan viimeisessä erässä Rykiksien molari torjui 5 kertaa ja Rykikset pitivät kiekkoa 44% erästä.

Loppujenlopuksi ottelu oli aika tasaväkinen, mutta ottelu oli aika vaiheittainen, välillä toinen oli vähän niskan päällä, välillä toinen, mutta oli myös hetkiä jolloin peli kulki päädystä päätyyn.

*** Desed, toi maaleillaan pisteen Kiiskeille, ei saanut maaleja suoraan tyhjiin.

** Tekninen, vaikkei Tekninen tehnytkään maaleja, oli hän kentällä hyvä, pystyi rakentamaan paikkoja, tänään ei vaan mennyt sisään.

* Liero, sai tehdä aika helpot maalit, mutta kuitenkin pää kesti tekemään maalit ja tästä syystä pisteet jaettiin tasan.
Tuomari: Jukkiz
Lisätty: 30.01.2008 22:03