1.erä
maaliton

Saves, LP:4 HIFK:3
Poss, LP:55 HIFK:44

Erästä: Erä alkoi erittäin vauhdikkaasti ja 00:29 Last Period katkaisee Boochan passin ja -beyer- pääsee tekoi paikelle, tuloksetta. Sen jälkee alkoi kunnon HIFK-tulitus jossa -kessulle- siunaantuu pari loisto paikkaa jotka tarjoili Turhapuro. Myös Boocha pääsi kokeilemaan LP:n puolustusta Aparin näppärästä passista, mutta hyvin LP:n puolustus hoiti. HIFKn myllyn jälkeen LP alkaa saamaan otetta ilman kunnollisia paikkoja. Erän viimmeiselle minuutilla hyvät vetopaikat siunaantuivat vielä -beyerille- ja kessulle.

2.erä
00:12 1-0 Phoenix (-) Rickyn paikan jälkee Phoenix sooloaa paikkansa puolustuksen läpi ja iskee takanurkkaan limpun.

Saves, LP:2 HIFK:2
Poss, LP:53 HIFK:46

Erästä: Erä alkoi jällein vauhdikkaasti ja Phoenix laittaa laatan Rickyn unelmapaikan jälkeen sisään.
Sen jälkeen peli jatkaa tuttua aaltoilua, mutta vaarallisimmat paikat tulee LP:eelle, kunne -beyer- ja Phoenix kuolevat peräkkäin ja HIFK saa kunnon otteen. Lukuisat 2vs1-hyökkäykset eivät kummiskaan tuota tulosta, kun Apari ja HTT:n mukaan kiekon suurin nolife eivät osu puitten väliin.

3.erä
02:18 1-1 Turhapuro (Apari - -kessu) Apari maskaa hyvin ja Turhiksen ruoska laulaa iloista säveltä.

Saves, LP:6 HIFK:3
Poss, LP:49 HIFK:50

Erästä: Erä oli todella vauhdikas jällein kerran ja tilanteita riitti molempiin päihin. HIFK kumminkin rupesi trion -kessu- - Apari - Turhapuron kanssa painostamaan raakasti Pandaaaa ja hän tekikin virheitä ja avaukset karkasivat minne sattuu, mutta hyvin LP kesti ja tasuri oli valmis.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 29.01.2008 17:47