1.erä
Maaliton

Saves, P:2 HT:3
Poss, P:53 HT:46

Erästä: Erä alkoi vauhdikkaasti kulmissa pyörien ja lähimpänä maalintekoa oli Cly jonka todella ovela zippi oli lirua sisään. Ensimmäinen katkokin tuli vasta ajassa 03:48. Sen jälkeen peli muuttui vieläkin varovaisemmaksi, kunnes vipalla minuutilla HT alkoi saamaan otetta 2vs1-hyökkäyksen ja Hauerin pommin myötä.

2.erä
maaliton

Saves, P:2 HT:7

Erästä: Molempien joukkueitten puolustus antaa keskialueella vielä tilaa, mutta omissa onkin sitten tiukempaa. Siitä huolimatta hyviä paikkoja on tullut, mutta vedot on jäänyt aika ponnettomiksi.

3.erä
01:37 1-0 Cly (joint - yllepa)

violent 3x öbe

Saves, P:5 HT:8
Poss, P:54 HT:45

Jebsu: Cly nuq

Erästä: Saarisella on elämänsä paikka niitata 1-0, ennen clymerin osumaa, mutta ei mene. Cly iskee sen jälkeen varsinaisen ropellin sisään ja peli muuttaa avoimeksi havaji-kiekoksi jossa Paanit ei osu millään 10 paikasta huolimatta. HT:n eränmomentum oli öben kolme violenttia.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 27.01.2008 19:41