1. erä
-maaliton-

Erästä: Hirveen tylsä erä. Kummallakaan ei ollu pahemmin vaarallisia paikkoja.

2. erä
7:02 0-1 Herra (Turhapuro) - Turhapuro tuo kiekon hienosti NM:n alueelle ja tavoittaa keskelle unohdetun herran, joka vie pakin pihalle ja tällää ottelun avausmaalin etukulmasta.

Erästä: Eri oli täysin HIFK:n hallintaa. Kiekko pyöri hyvin alueella ja pari vaarallista paikkaa + maali. NM sai pari vaisua vetoa hifkin alueella ja tolppaa lähemmäksi ei päästy.

3. erä
17:37 0-2 Herra - Goljat riistää kiekon jebsulta HIFN:n alueella ja pääsee läpiajoon ja päättää vielä syöttää jebsun kanssa kamppailevalle Herralle onen, joka sit osuiki jebsun poikkarista maaliin ja Goljat jäi taas tehoitta, voi että.

Erästä: NM lähti uudella ryminällä viimeiseen erään, eikä HIFK voinu muuta tehdä ku puolustaa. NM loi erittäis vaarallisia paikkoja, josta joko HIFK:n puolustus tai moke torjui.

Näin pelistä vielä: Kaksi ensimmäistä erää oli Nightmarelta turhan löysää, HIFK pääsi pyörittämään kiekkoa aika rauhassa alueella ja loi vaarallisia paikkoja, kun taas NM suurin osa hyökkäyksistä katkesi keskialueella. Viimeiseen erään sit NM tuli kovaa ja HIFK joutui perääntymään enemmän omalle alueelle, mutta maalia ei silti aikaan saatu.

***Inca - En voi edes sanoin kuvailla. Aivan uskomattoman kova ukko.
**Turhapuro - Hyvää puolustusta sekä hyökkäyksen tukemista ja hieno syöttö avausmaaliin.
*Herra-Goljat - Kiusasi hyvin Nightmaren puolustusta kaksi ekaa erää.
Tuomari: Davidoff^
Lisätty: 11.01.2008 19:27