<b>Last Period - Darra OY 2-0</b> (0-0, 0-0, 2-0)

Laukaukset: 0-2
Torjunnat: 2-0
Paitsiot: 1-1
Pitkät: 1-2

Last Period hallitsi enimmäisen minuutin ja loi pari vaarallista maalipaikkaa heti ottelun alkuun. Tämän jälkeen Darra OY:kin pääsi peliin mukaan. Aluksi Duntskin liimausyritys, mutta tämä päättyi puolustajan kylmänviileään katkoon. Heti seuraavasta hyökkäyksesta Darra OY rakensi hyvän paikan Beyoncelle, mutta kiekko karkasi ratkaisuhetkillä. Seuraavat minuutit menivät Darran rakentaessa maalipaikkoja ja Last Period joutui pakittelemaan. Muutaman hyvän maalipaikan Darra sai aikaan, mutta videot kilpistyivät joko maalivahtiin tai Last Periodin pelaajiin. Erän loppu oli tasaista vääntöä eikä todellisilla maalipaikoilla enää juhlittu vaan molemmat joukkueet varmistelivat 0-0 tilannetta erätauolle.

Pitkät: 1-1

Erän alku oli todellista päästä päähän kiekkoa, eikä todellisia maalipaikkoja syntynyt juuri lainkaan. Kun toista erää oli pelattu reilut 2 minuuttia rakensi Last Period parilla syötöllä hyvän vetopaikan, mutta veto kilpistyi maalivahdin varusteisiin. Tämän jälkeen ottelun hallinta siirtyi hienokseltaan Last Periodille. Kolmannella minuutilla Last Period -pelaaja kolistutteli jo maalitolppia, mutta onneakaan ei ollut mukana. Viidennellä minuutilla Xirean tarjosi loisto maalintekopaikan Duntskille päätylaitapassilla, mutta Duntski sivalsi kiekon päin maalivahtia. Erän viimeinenkin minuutti oli maaliton ja näin ollen viimeiseen erään siirryttiin tulostaulun näyttäessä lukemia 0-0.

<b>3. erä</b>

5:30 1-0 -Beyer- (Phoenix)
5:50 2-0 -Beyer- (Ricky)

Laukaukset: 8-3
Torjunnat: 3-6
Pitkät: 0-0

Heti aloituksesta Beyonce pääsi hyvään maalipaikkaan, mutta veto taas päin maalivahtia. Seuraavasta hyökkäyksestä Last Perioid oli jo iskeä voittomaalin, mutta puolustaja ehti väliin ja pyyhki kiekon väljemmille vesille. Molemmilla joukkueilla oli tämän jälkeen paikkoja riittämiin, mutta kuitenkaan kiekkoa ei maalin perukoille saatu ei sitten millään, naikka kiekko tolpissakin kilisi. Ajassa 5:30 kuitenkin se tapahtui, Beyer siirsi tahdon voimalla Last Periodin 1-0 johtoon. Tämän jälkeen Darra ei voinut muuta tehdä kuin ottaa maalivahdin pois ja yrittää tasoitusta, mutta tasoitusyritykset eivät onnistuneet ja ajassa 5:50 Beyer pääsi niittaamaan illan toisensa tyhjään maaliin. Ottelu oli erittäin tiukka. Molemmilla oli kyllä omat paikkansa ratkaista ottelu edukseen, tällä kertaa se oli Last Period.