Leningrad CowboysLeningrad Cowboys - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 2-6

2.29 1-2 Shabe (weza, Circle)

Hermostunutta peliä kaikin puolin. ACA käänsi pelisuunnan nopeasti ja rankaisi ankarasti.

2.erä

7.19 1-3 weza (Shabe)
7.52 2-3 Roope (Tekninen, WyiZäri)
11.01 2-4 Shabe

Samaa kaavaa jatkettiin. LeCo esitti erän puolessa välissä parit hyvät nopeat syötöt ja niistä palkintona maali, valitettavasti taas turhan tuntuisiin menetyksiin kävi sortuminen.

3.erä

12.05 2-5 weza
13.41 Shabe (Immonen)

Viimeinen erä oli vähän jo taputtelua LeCon puolustuksen sekoillessa erän alkuun maalin edessä ja wezan rankaistessa rankasti.

Voiton avaimet: ACA käänsi peliä todella nopeasti ja sai sitä kautta paikkoja luotua. LeCon puolustukselle pakko antaa risuja, turhan usein maalin edessä yksin oli seisomassa sinivalkoinen pelaaja ja niistä ACA rankaisi kyllä varmasti.