stlouis 0+0=0
Tomm 0+1=1

Vastakkain tippumiskarsintaa vastaan taisteleva Helsingin Jokerit ja hyvää vauhtia nousukarsintaan etenevä Firenze.

1.erä

Kiekkoliigan paras taktikoida Tomekki oli yleisön mielestä laittanu todella törG paidat Firenzelle. Kuulemma varma voitto tämän vuoksi Jokereille.
Mutta itse pelissä noin parin minuutin kohdalla Gabri laittaa hienon vetopassin tyhjälle maalille Stlouisille ja kaveri onnistuu kuin onnistuuki sutii mokelle, mutta Tomekki kohteliaana herrasmiehenä sutii ohi samanlaisesta paikasta neljän minuutin kohdalla ja näin puntit tasan. Hetken päästä Tomekki passataan 10 pikselin päähän mokesta yksikseen, mutta poika päättää tyynen rauhallisesti kuljettaa Firenzen Ciclionelle. Tästä minuutti mennään rauhassa keskialueella pompotellen kunnes viimeisellä minuutilla Firenze saa pari semivetopaikkaa.

Statsit:
Jokerit saves:6 poss:53 ainaTGpaikat:2
Firenze saves:2 poss:46 ainaTGpaikat:2

Erässä mielenkiintoista:Maalintekijä Joker penkillä

2.erä

Toiseen erään Jokrut päästää Jokerin irti ja luvassa on sen vuoksi viihdyttävää peliä tästä edespäin. Itse erä alkaa kuitenkin pomputellen ja keskialueella vääntäen.

07:43 Tomekki

Ja sitten katsomo räjähtää! Joku jokeripelaaja pelaa hienosti lyhesti zipaten poikittain Tomekille joka vetäää tyhjät pois ja moke pomppaa viel kiken edestä ja siellä on.

08:29 Tomekki (Ghosty,Januzki)

Heti Jokereiden ekan maalin jälG stlouis käy purkamassa paineitaan Jokrujen mokeen. Tästä seuraa alotus, jonka voitettuaan Jokerit pääsee vastahyökkäykseen ja syöttöjen jälkeen Tomekki täräyttää B-pisteen kaarelta 2-0 tarkasti alakulmaan. Kapteeni näyttää tiukassa paikassa todellista esimerkkiä.

Vain hetki maalin jälkeen tolpat kilisee jälleen Firenzen päädyssä, mutta maalia ei tällä kertaa nähdä. Firenzen peli meni ehkä hiukan sekaisin toisen maalin jälkeen, mutta erän loppukohden se jälleen hieman tasapainottuu. Tomekki tällää vielä puoli minuuttia ennen kiken hyvältä paikalta Ciclionen patjoille.

Jokerit saves:8 poss:56 ainaTgpaikat: 4
Firenze saves:4 poss:43 ainaTgpaikat:1

Erässä mielenkiintoista: Tomekki 2+0

3.erä

Kolmanteen erään Firenze lisää puolustamista vaihtamalla Stlouisin ankeriakseen, mikä vaikuttaa kummalliselta ratkaisulta tässä vaiheessa. Jokrut sen sijaan vaihtaa Ghostyn Metromaniin.

12:29 2-1 Gabri(Tomm,alliance)

Tomm pelaa hienosti kiekon maalin eteen unohdetulle Gabrille joka pääsee tällää kiekon hyvältä paikalta varmasti kiekon maalin perukoille.
Maalin jälkeen mennään keskialueen vääntöä tarkasti 3 minuuttia ja mitään kummempaa kerrottavaa ei tästä ole huomennä töissä. Neljän minuutti kun on pelattu kolmatta erää niin Firenze alkaa pikkuhiljaa vyöryttää kohti jokerimaalia ja Tomm unohdetaanki vapaaksi hyvälle vetopaikalle ,mutta Tomm kiittää huomaivaisuudesta vetäen tolppaan. Minutti myöhemmin Tomm hakkaa kiekkoa maalin edessä sisään, mutta rämpytykset ei tällä kertaa pure. Jokerit saa kiekon ja Tomekki pitää kiekkoa kypsästi kulmassa ja näin pelikello käy loppuun ja peli ohi.

Jokerit saves:1 poss:52 ainaTgpaikat:0
Firenze saves:1 poss:47 ainaTgpaikat:2

Erässä erikoista: 3 minuuttia lähes tilanteetonta pelailua keskialueella tai kulmissa

Lopputulos Jokerit-Firenze 2-1

Jokerit hallitsi lievästi kahta ensimmäistä erää ja Firenze viimeistä. Tämän takia myös pisteet oikeutetusti Jokereitten mukaan ja näin toiveet viivan yläpuolelle noususta elävät.