Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics - Takapihan KollitTakapihan Kollit 1-2

5.54 0-2 nevis

Ensimmäinen erä alkaa ja Kollit lähtee viemään peliä. Vajaa 2 minuuttia pelataan ja nevis ampuu päädyn kautta itselleen tyhjän maalin. ACA-puolustus nukkuu. Ei tästä kauaa ja Circle pelaa Shabelle paikan syöttämällä hänet päädyn kautta kasvokkain veskarin kanssa. Maalivahti vie kuitenkin pidemmän korren tällä kertaa. Aivan erän lopussa peli pyörii ACAn päässä ja gunski heittää lätyn maalilla väijyvälle nevikselle joka liruttaa kiekon maaliin. Kiekko ei tästä kuitenkaan gunskille syöttöpistettä suo joten en minäkään.

ACA: torjunnat: 1, hallinta 46%
TK: torjunnat: 1, hallinta 53%

5.42 1-2 Circle (Hate, Shabe)

Toinen erä lähtee käyntiin täysin eri merkeissä mitä ensimmäinen. ACA hallitsee ensimmäiset 2 minuuttia muttei saa aikaan todellisia vaaran paikkoja. Kollit saavat pikkuhiljaa myös otetta, mutta hekään eivät erityisemmin ACA-veskaria vaivaa. Erän lopulla kuitenkin ACA riistää kiekon Kollien alueella ja pelaa nopeasti maalille Circelle, joka ei tyhjistä erehdy.

ACA: torjunnat: 1, hallinta 61%
TK: torjunnat: 2, hallinta 38%

(maaliton)

Kolmas erä on kokonaisuudessaan päästä päähän-meininkiä. Vaarallisimmat paikat syntyvät ensiksi vajaan parin minuutin pelin jälkeen kun Mane antaa kelposyötön gunskille maalin kulmalle. Syötössä on kumminkin sen verran voimaa ettei gunski siihen osu. Lopussa ACA meinaa vielä päästä tasoihin kun laukaus viivalta löytää tiensä Haten lapaan maalin eteen. Veskari kuitenkin korjaa kiekon itselleen ja ottelu päättyy 1-2.

ACA: torjunnat: 3, hallinta 47%
TK: torjunnat: 5, hallinta 52%

Viimeistely ei ollut parhaimmillaan kummallakaan tänään.