Tilastot kertoo kaiken. Tasaista keskialueen vääntöä. LT loi kuitenkin vaarallisimmat paikat, mutta jäi viimeistelyä vaille.

-Muppet pelaa kiekon nisolle, joka ei erehdy vaan pistää kiekon varmasti takakulmaan.

L.Nagylle syöttö Puhelimelta. Bolaleelo blokkii pakin ja L.Nagy pääsee läpäriin, josta mies ei erehdy.

05.12 3-3 L.Nagy (mihku, -)
L.Nagy tasoittaa pelin. Nukuin, en nähnyt.

05:25 3-4 Bolaleelo (mihku, Laita)
ja LT johtoon Bolaleelon toimesta! Yllätys yllätys en nähnyt taaskaan LT:n maalia.

RL: saves 4 poss 53
LT: saves 4 poss: 46

LT taisteli hienosti, pyöritti peliä ja iski tarvittavat maalit. Yllättäen peli onkin kääntynyt Laitataklauksen johtoon 3-4. Viimeiseen erään lähdetään jännittävissä asetelmissa.

04:32 3-5 Bolaleelo (L.Nagy, - )
Roikkulämyn ahdinko kasvaa.
L.Nagy riistää ja syöttää maalin reunalla odottavalle Bolaleelolle, jolla on helppo työ pistää kiekko sisään.

04:53 3-6 L.Nagy (Bolaleelo, mihku)
Tylyä..

05:58 LT:lla vielä one, mutta veska pelastaa.

RL saves:3 poss 48%
LT saves:4 poss 51%

Laitataklaus jatkoi painostusta viimeisessä erässä ja viimeistely pelasi. Laitataklaus vie voiton oikeutetusti Roikkulämyn nukkuessa kaksi viimeistä erää.

Onnistujat:

Laitataklauksen hyökkäys - Hyvää taistelua loppuun asti ja viimeistelykin pelasi tarpeeksi hyvin.

niso5 - Ensimmäisen erän valopilkku. Kolme maalia, näytti jo siltä että ratkaisi pelin Roikkulämylle.
Tuomari: Ricky
Lisätty: 06.11.2007 23:18