jani 0+1=1
stlouis 2+2=4
Tomm 2+2=4

<b>Nightmare - Firenze 3-4</b> (0-0, 1-4, 2-0)

Ottelussa kohtaavat sarjaykkönen Nightmare ja alkukauden kankeasti aloittanut Firenze. Nightmaren hyökkäyskalusto on ollut murskaavaa ja kun puolustuksesta löytyy semmoisia lukkoja kuin RoyKeane ja TylerDG ei vastuksilla ole ollut sanansijaa. Mutta jos Firenze puolustaa tiiviisti, voitto on mahdollinen.

Pitkät: 0-0

Tasainen erä. Molemmilla joukkueilla muutama hyvä maalintekopaikka - molemmat joukkueet kilistelivät jo tolppia.

<b>2.Erä</b>

0:42 0-1 Tomm (stlouis) - Stlouis vetää tolppaan ja kiekko kimpoaa jostain Tommin munien kautta maaliin.
4:46 0-2 stlouis (Tomm , Gabri) - Tomm vetää, mokke sylkee ja stlouis niittaa riparin sisään.
5:12 0-3 stlouis (Tomm) -
5:25 0-4 Tomm (stlouis , alliance) - Ei voinu nähdä.
5:53 1-4 Jebsu (RoyKeane , Darp) - Joo-o maaleja tulee kuin liukuhihnalta, ohi meni tämäkin.

Hallinta: 34% - 65%
Laukaukset: 2-11
Torjunnat: 7-1
Pitkät: 0-2

Firenze otti toisessa erässä niskalenkin Nightmaresta takomalla neljä maalia. Nightmare pääsi kaventamaan ihan erän loppu sekunneilla. Näin ollen erätauolle lukemissa 1-4.

<b>3.Erä</b>

0:58 2-4 Darp (Jebsu , RoyKeane) - Darp pääsee laukomaan b-pisteeltä häkkiin.
1:03 3-4 Darp (Jebsu) - Darp pääsee aloituksesta läpi ja laukaus varmasti maaliin.

Hallinta: 44% - 55%
Laukaukset: 4-6
Torjunnat: 6-2
Paitsiot: 0-2
Pitkät: 1-0

<b>Peliraportti:</b>
Ensimmäista erää voi kuvata sanoin varitön ja mitäänsanomaton. Toisessa erässä pankki räjähti ja Firenze latoi neljä maalia, tosin maalivahtikaan ei ollut parhaimmillaan. Erän lopussa Nightmare pääsi kuitenkin kaventamaan. Kolmanteen erään Firenze lähti pienen hyvän olon tunteen kera, joka kostautui kahden maalin merkeissä heti erän alku sekunneilla. Firenzen neljän maalin johto oli liikaa jopa sarjaykköselle, vaikka sieltä hyvä takaa-ajo saatiin päälle ja päästiin maalin päähän. Lopussa Firenze sai hallinan aikaan, eikä Nightmare saanut otettua maalivahtia pois kentältä. Firenzelle näin ollen kaksi arvokasta pistettä mukaan lukemin 3-4.