Mor 3+0=3
Pena 0+0=0
Väiski 1+1=2

<b>Helsingin Jokerit - Rykälätty</b> (katsojia n. 20)

Luvassa varmasti mielenkiintoinen ottelu nimittäin Helsingin Jokerit on viimeisenä joukkueena pääsemässä divarikarsintoihin ja Rykälätty on heti Jokereiden perässä yhdeksäntenä ja jäämässä niukasti ulos karsinnoista maalieron turvin. Ottelun voitto on näin ollen merkittävä jatkoa ajatellen. Jokereilla edellisestä pelistä voitto Vastarannan Kiiskeistä. Rykälätyllä puolestaan tasapeli Takapihan Kolleja vastaan.

<b>1.Erä</b>

3:26 0-1 Mor - Mor tällää mokkea päin, fantastista toimintaa maalivahdilta ja Mor pääsee niittaamaan tyhjiin.
4:07 0-2 Väiski (Lateh) - IRC :S
4:16 0-3 Lateh (Väiski) - Laten vetää moken kyljen kautta kiekon maaliin.

Helsingin Jokerit saves: 4, poss: 45%
Rykälätty saves: 5, poss: 54%

Tasainen erä, vaikka maalit kertovat jotain muuta. Markkanen ei todellakaan ollut vireessä, vaan pomputti maalin toisensa jälkeen.

<b>2.Erä</b>

3:14 1-3 stbk (JoKeR) - JoKeR zippaa aloituksesta stbl:lle, joka latoo sydämensä kyllyydestä kiekon etukulmasta sisään.

Helsingin Jokerit saves: 2, poss: 46%
Rykälätty saves: 3, poss: 53%

Tämäkin erä oli tasainen. Stbk pääsi erän puolivälissä JoKeRin aloitusvoiton turvin kaventamaan tilannetta. Paikkoja oli myös lisämaaleihin molemmilla joukkueilla, mutta viimeistely ontui tällä kertaa.

<b>3.Erä</b>

0:08 2-3 Zampou (JoKeR) - Taas tämä herra JoKeR hoitaa tarkeän hyökkäyspään alotuksen ja tarjoilee Zampoulle paikan, josta ei voi erehtyä.
3:31 2-4 Mor - Lii Mai Lee läpi kentän. :O
5:32 2-5 Mor (Lateh) - Jokerit panostaa hyökkäykseen, jonka seurauksena Mor pääsee läpiajoon. Ja lopun jo tiedättekin.

Helsingin Jokerit saves: 5, poss: 51%
Rykälätty saves: 3, poss: 48%

Jokerit kavensi heti erän alussa. Mor pääsi liimailemaan 2-4 maalin erän puolivälissä. Jokerit yritti nousta, mutta turhaan. Jokerien yrittäessä maalia viime minuutilla, Mor pääsee läpiajoon ja sinetöi ottelun loppulukemat 2-5:een.

<b>Peliraportti:</b>
Ensimmäisessä erässä Rykälätty teki kolme maalia, tosin Jokeri-maalivahdin hienoisella avustuksella. Tämän jälkeen Jokerit maali maalilta kuroi eroa umpeen, mutta ajassa 15:33 Morin liimailu katkaisi Jokeri-takaanajon. Näin ollen Rykälätylle kaksi pistettä mukaan 2-5 voitolla. Pisteiden turvin Rykälätty nousee kuudennelle sijalle. Jokerit taasen tippuu tappion myötä ulos divarikarsinnoista, mutta mitä tahansa voi vielä tapahtua.