Tunski 0+0=0

maaliton

Saves, Kavo:4,poss:58%
Saves, Kauhava:5,poss:41%

Erästä: Kun Shefkin kuolemasta ja tuomari sekoilusta selvittiin niin erä pääsi kunnolla vauhtiin, mutta vaarallisia paikkoja ei ollut sml läpiajoa lukuunottamatta.

03:09 0-1 Niksu (Kuhta - Setärnä) Kuhta pyöräyttää hieosti viivalla olevalle niksulle joka ottaa tyjät pois ja isg

Saves, Kavo:1,poss:51%
Saves, Kauhava:1,poss:48%

Erästä: Kauhava oli erittäin pirteä ja oli pari paikkaa lisätä johtoa, mutta vedot jäivät torsoiksi.

sml, sml, sml, ei maistu.

03:37 0-2 Setärnä (Kuhta - Niksu) kymmenen sml:n paikan jälkeen Setärnä näyttää kuinka maaleja isketään, kuhdan loistopassista.

sml..

03:56 1-2 Karpov (Tony) jällein maalia edelsi sml paikka, mutta tälläkään kertaan mies ei saa sisään ja vastahyökkäyksestä tony passaa takakulmalle ja karpov saa lapansa väliin.

Saves, Kavo:4,poss:42%
Saves, Kauhava:4,poss:57%

Erästä: Erä oli aika selkeesti Kauhavan joka oisi voinut laittaa rumemmatkin numerot taululle, mutta sml päätti toisin.

Ottelun vakuuttaja: Kuhta: loistavia passeja koko matsin ajan ja suurin syyllinen voittoon.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 21.10.2007 22:40