######
1.18 0-1 Leppis (Juusoh)
Juusoh laukoo kiken maalille, josta Leppis pistää kiken reppuun.

3.30 paikkeilla Juusoh lagaa pahasti vetopaikassa ja ajautuu liian pieneen kulmaan. Taisi jokke-jumala päättää pelastaa rykän tällä kertaa.

Viiden minuutin kohdilla Juusoh jäätyy lopullisesti. Ilmeisesti Juusoh:n pilkkaus on kielletty, sillä allekirjoittaneelta sekoaa kone heti tuon kirjoittamisen jälkeen.

Ensimmäisen erä siis päättyi dumarin ollessa teillä tietymättömillä. Tarinat loppu erän tapahtumista olivat ristiriitaisia:

joop, tapahtuks lopussa mitn?
ei
me tehtiin kolme tossa
tein 3

Taulu näytti kuitenki 0-1:tä, joten toiseen erään Genesiksen johdossa.

######
8.12 1-1 Dopita
Sekavan maalinedushässäkän päätteeksi Dopita saa kiekon ja laittaa kiekon jäissä olevan genesis-veskan ohitse.

10.42 Dopita ja Mor järjestävät hyvällä karvauksella kiekon jo maaliviivan lähettyville, mutta Genesis-puolustus onnistuu pitämään kuparin ehjänä.

Rykälätty saves: 4 poss: 53%
Genesis saves: 5, poss:

#####

Kolmannen erän alkuun Pirlo21 tykittää siniseltä tolppaan, mutta sen lähemmäs maalia ei vielä ainakaan päästä. Vajaan kahden minuutin paikkeilla Rykällä hyvä painostus, mutta maalia ei saada aikaiseksi.

Kolme ja puoli minuuttia pelattu, kun kiekko jälleen tolpassa. Tällä kertaa Rykän päädyssä.

Juusohilla hyvä paikka, mutta laukaus suuntautuu hieman ohi etukulmasta. Loppu aika tasaista vääntöä, jossa kummallakaan ei huippupaikkoja. Peli päättyi siis 1-1.

Rykälätty saves: 3, poss: 51%
Genesis saves: 5, poss: 48%