Väinämö 1+1=2

03:11 0-1 Kuhta (Bailey) Kuhta sooloilee hienon maalin Baileyn passista.

Saves, Habs:4,poss:50%
Saves, Kauhava:2,poss:49%

Erästä: Erä oli melko tasainen ja molemmilla olivat omat pyörityksensä. Erän pirtein oli Kuhta jolla oli pari paikkaa lisätä johtoa.

maaliton

Saves, Habs:0,poss:52%
Saves, Kauhava:2,poss:47%

Erästä: Erän alussa Kauhava pääsi myllyttämään kulmissa ja Baileyn tehdessä maskia sai joukkue monta vaarallista paikkaa, mutta vedot eivät löytäneet maalille asti. Erän lopussa Kauhavan avauspeli takkuilu ja Habs pääsi pari kertaa hyökkäämään, mutta vaarallisia tilanteita ei Habs saanut aikaan.

01:30 0-2 Väinämö (Bailey - Kuhta) Kuhta pelaa hyvin Baileylle joka jatkaa Väinämölle puoliksi läpiajoon.

04:56 0-3 Niksu (Väinämö) Väinämö vie aloituksesta kiekon ja passaa niksulle jolla on helppo työ siirtää tyhjiin moken nuqessa toisella kulmalla.

Saves, Habs:5,poss:41%
Saves, Kauhava:2,poss:58%

Erästä: Habs ei saanut minkäänlaista kiriä aikaiseksi ja Hc Kauhava vei peliä miten tahtoi. Kuhta nussi kolme läpiajoa ja saa siitä diivailusta päivän lampaan pystin.

Päivän lammas: Kuhta
Tuomari: ilu81
Lisätty: 14.10.2007 13:46