00:34 0-1 arrow ( - ) arrow alottaa sähäkästi ja hieno snipu yläbörc

02:57 Togo toimii tarjoilijana, mutta Shefki ei saa avopaikasta sisään

Saves, KaVo:2,poss:46%
Saves, K:6,poss:53%

Erästä: Alku oli sähäkkä Kuoleman puolelta, mutta KaVon ilotulitus alkoin neljännen minuutin jälkeen jonka sisällä sekä Shefkillä, että Tonylla loistapaikka tasoittaa.

02:23 0-2 arrow ( - ) Letiltä heitto maalille, jossa arrow suutii ruuhkasta kiekon sisään

05:59 1-2 Karpov ( - ) Tänään ei ilmeisesti passeja jaeta. Karpov saa kiekon maalin eteen ja rummuttaa kiekon sisään.

Saves, KaVo:3,poss:45%
Saves, K:2,poss:54%

Erästä: Erän alkuun sattui Letille hyvä paikka, mutta ei osunut. Noin minuuttia myöhemmin Tony sai kokea saman kohtalon. Arrowin maalin jälkeen erän taso sammahti, mutta KaVo pääsi loppuun hyvin mukaan ja iski ansaitun kavennuksen.

00:33 2-2 Tony (Karpov - Shefki) kolmas maali joka tulee ihan maalinedestä, missä pelaa pakit?

04:10 3-2 Tony (Shefki) Kauan sai KaVon super-trio paukuttaa ennekö johtomaali tuli, ja millä tavalla se tuli! Tony hassuttaa sekä togoa, että nduria.

05:41 4-2 Tony ( - ) Ottelun paras rankaisee vielä tyhjiin Sharpin estelyistä huolimatta

Saves, KaVo:2,poss:54%
Saves, K:2,poss:45%

Pelistä: Hienoja kuvioita läpi ottelun pyörittänyt Karpov-Tony-Shefki kolmikko rupesi tekemään vipassa myös tulosta. arrow oli pirtein taas Kuoleman poppoosta, mutta se ei tällä kertaa auttanut.

Ottelun vakuuttaja: Super-trio
Tuomari: ilu81
Lisätty: 08.10.2007 22:48