Juizny 3+0=3
Roger 1+3=4

Kärkipaikoilla kaasuttava Restart on pelannut upeaa alkukautta, vain 2 pistettä menetetty 8 pelissä. Rykälätty taas taistelee tällä hetkellä hieman pleijjariviivan yläpuolella. Restart lähtee siis ennakkosuosikkina.

1 erä

0:25 Epäilys heittää kiekon autolla Crusherille b-pisteiden väliin ja tämä tällää repun maalin etukulmaan, kun maalivahtia maskattiin.

2:59 Olimme nähdä rämprämp maalin Epäilyksen toimesta, mutta maalivahti ja Rykiksen pakit hereillä.

4:10 Pena kiertää hakkaamassa pleksejä ja Restartit vasta iskuun. Hyökkäys päättyy onnettomaan laukaukseen päin puolustajaa (TOMPPA!)

5:37 Juizny liimailee viivalla ja saa syötettyä Crusherille jolle tulee unelmapaikka ylemmälle b-pisteelle. Veto kuitenkin päätyy maalivahdin suojuksiin.

1 Erä oli oikeastaan pelkkää miekkailua sinisten välissä, ja aina välillä jompikumpi joukkue pääsi hallittuun hyökkäykseen. Restartilla ehkä lievää painostusta

Torjunnat: Rykis: 6 Restart: 0

2 erä

0:16 Epäilys tulee kulmasta ja kiekko reppuun

0:24 Ihme outoliimamunkki käy Restartin pojilla ja tämän seurauksena Juiznyllä tyhjä maali ja kiekko lavassa maaliviivalla, tuosta ei voi erehtyä ja kaveri ei erehdykkään.

0:38 Unelma alun saanut Restart ryhmä vyöryttää jälleen kiekon pussiin. Maali jäi näkemättä kuitenkin edellisen maalin kirjoituksen takia

1:10 Rykis rikkoo kuparisen, mutta arvatkaa mitä. Edellistä maalia vielä kirjoitellassani jäi tämäkin näkemättä.

2:34 Rykiksen puolustus menettää ja Crusher rankaisee tästä puolittaisella läpiajolla, josta kiekko pussiin.

5:00 Vastustajan pelastaja toimii Juizny. Kaveri blokki Crusherin vedon tyhjistä!

2 Erässä Restartin maalintekokapasiteetti tulee esiin ja kaverit iskevät 4 häkkiä kahteen ja puoleen minuuttiin. Taitaa olla tämä peli taputeltu.

Torjunnat: Rykis: 3 Restart: 1

3 erä

1:00 Restart pääsee vastahyökkäykseen, Juiznylle kiekko ja lätty takakulmaan.

4:59 Tylsässä pelissä tapahtuu vihdoin kentällä jotain eikä vain katsomossa. Mor ja Dopita 2vs1 ja Dopi iskee kiekon tolppaan

5:16 Restartit iskivät maalin. ei hajuakaan millainen.