Tilastot

FHRFHR - Leningrad CowboysLeningrad Cowboys 3-1

Tehopisteet

FHRFHR
haule 1+0=1
Kesis 0+1=1
Maple 1+1=2
MutiM 1+0=1
Nedward 0+0=0

Leningrad CowboysLeningrad Cowboys
Jusaa 1+0=1
rku 0+0=0
talkkari 0+0=0
Tekninen 0+0=0
Wzri 0+0=0

Raportti
1.erä

1.03 WyiZäri:ltä vaisuhko nousu maalille, mutta kiekko pomppaa yllättävän vaarallisesti kohti FHR:n maalia ja molari joutuu jopa kunnolla töihin.

2.11

1-0 MutiM(1+0), Maple(0+1), Kesis(0+1) Hieno lätty Maplelta sinisellä kytiksellä olleelle MutiM:lle joka kirmaa karkuun ja harhauttaa molen. Yleisökin reagoi kokeneen ketun kauden avausosumaan.

pby: avas maalitilinsä jopa


2.46 Pari passia FHR:n alueella ja kiekko ajautuu Jusaalle. Laukaus pakin jaloista kuitenkin päin molaria.

3.30-3.36 Kiekko kahdesti avopaikasta FHR-maalin pystyrautaan. togomaisen tarkkaa työtä.

5.42 Maple läpi ja kiekko voimalla tolppaan. Erä päättyy.

saves: 5-1



2.erä

0.44

1-1 Jusaa(1+0) Kiekon nykyaikaa kuvastava superhasek hoitaa cowboyt tasoihin. Jusaa lähettää löysähkön jäänuoliaisen keskelle maalia ja siellähän se.

2.23 haule liukuu pakin ohi ja veto lähtee. Räpyläkäden alakulmaa haistellut laukaus jysähtää tolppaan. Poikkeuksellisen tarkkoja poikia tänään.

3.45 MutiM tuo laidassa kiekkoa ylöspäin. Keso keskustaan ja haule harhauttaa maalivahdin sivuttaisliikkeeseen....ja aivan oikein klop klop.

4.55 Tekninen laukoo samasta kohtaa ja samantyylisen vedon kuin Jusaa erän alussa. Porojen molari on kuitenkin virheistä oppivaa sorttia näemmä.

saves: 2-4



3.erä

1.35 FHR:n 3v1 hyökkäys, mutta kunnon vetokin jää haaveeksi ja peli jatkuu tasoissa.

3.11

2-1 haule(1+0) Mies odotteli viivassa ja saa avauksen haluamaansa paikkaan. Tämän jälkeen haule kävelee b-pisteiden väliin ja tällä kertaa kilahtaa ainoastaan takarauta. Täysin LeCO-puolustuksen piikkiin meni tämä. Liian helposti kaveri pääsi apajille.

4.51 Kesiksellä kiekko ja kokeneen kiekkoliigaketun tyyliin hyvä rauhoitus - *** icing by FHR

5.06

3-1 Maple(1+1) Ratkaisun makua. Kiekko häkkiin ja yleisökin ottaa jo kantaa.

opu: uh

5.44 *** icing by LeCo. Jälleen hieno rauhoitus sopivaan saumaan.

saves: 2-3
total: 9-8

Erittäin tasainen ottelu. Molemmat joukkueet puolustivat tarkasti, mutta LeCo:n pari virhettä kostautuivat pisteiden arvoisesti tänään. FHR:n kokemus puhui tällä kertaa puolestaan ja rutiinivoitto lopulta kotijoukkueelle. Cowboyt kuitenkin ovat esiintyneet joka ottelussa hyvin tasapainoisesti vaikkei joka ottelusta ole pisteitä tullutkaan. Molempien lienee siis hyvä jatkaa tästä.


Kommentit:

Maple: Tiukka tasainen taisto, lopussa painovat päälle mutta kestettiin. Tyhjään maaliin loistavan karvauksen päätteeksi pääsin iskemään. Loistava suoritus koko FHR:n porukalta.


Jusaa: Omaa pelii lähettiin pelaa, mut eise riittäny, ku ei me sitä pelattu. Vastustaja rokotti meiän virheistä karulla kädellä, vaikka yleensä meiän peleissä se on menny toistepäi. Parempi Joukkue vei matsin ja siitä onnittelut FHR:lle.


Starat:

*** Maple
** Kesis
* Nedward
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 03.10.2007 23:22
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.