Masters of The UniverseMasters of The Universe - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 12-6

1-1 Opu (taka)

Peli näytti vielä suhteellisen tasaiselta. Bullsien nopea avausmaali antoi odottaa että lisää sataa ja ropisee. Opu tasoitti erän loppupuoliskolla ja päästiin toiseen erään.

2-1 taka (opu, def)
3-1 taka
4-1 taka (def, he-man)
5-1 taka
5-2 Cavalera (Kinnunen, Toinen)

Ja siitä toisesta erästä ei sitten ollutkaan kovin paljoa lapsille kerrottavaa. taka otti ja repäisi perseet kertaheitolla niin auki ja leväälleen että heikompaakin alkoi pelottamaan.

12-6 Cavalera (toinen, hanki)

Ja kolmannessa erässä tuomari itki ääneen tilastojen määrää. Kaikin puolin hyökkäävää peliä ja yltiöpäisen surkeaa puolustusta JOSKIN tarkemmalla oman pään pelillä Bulls olisi saattanut hyvinkin tehdä tästä vielä taiston. Parhaimmillaan Bullsin kiekollinen peli oli kaunista, pahimmillaan kauheaa paskaa. Ja sitä samaa paskaa väläytteli myös Motu, jolla tuntuu olevan taipumusta lepsuiluun johtoasemassa.