<b>1.Erä</b>

maaliton

Avellino Capellier saves: 6, poss: 47%
Lugu saves: 2, poss: 52%

Lugu hallitsi hienokseltaan erää ja saikin pari hyvää laukausta kohti maalia, mutta viimeinen silaus puuttui. Katsojia ei näyttänyt ottelu kiinnostavan pätkääkään vain viisi katsojaa erän aikana.

<b>2.Erä</b>

maaliton

Avellino Capellier saves: 4, poss: 47%
Lugu saves: 3, poss: 52%

Samalla tahdilla jatkettiin: ei maaleja ja Lugu hallitsi hienokseltaan. Molemmat joukkueet saivat luotua pari vaarallista paikkaa. Molemmat joukkueet jo kertaalleen kolisuttelivat tolppia, mutta lopputuloksen jo tiedättekin.

<b>3.Erä</b>

3:34 0-1 Ele (Beezer , Klee) - Lugu pyöritti kiekkoa hyvin Avellinojen alueella. Klee syötti taakse viivaan Beezerille, joka vaihtoi puolta Elelle. Kun Kaarto teki hyvin maskia sai Ele lämätä kiekon siniseltä etukulmaan ohi voimattoman maalivahdin.

5:25 0-2 Kaarto (Klee) - Klee riistää kiekon Koalalta ja syöttää Kaarrolle onen.

5:38 Koala (Ezko , x13) - Ezkon hyvä lämypassi Koalalle maalin eteen.

Avellino Capellier saves: 2, poss: 46%
Lugu saves: 1, poss: 53%

Tiukkaa puolustamista tämäkin erä, kunnes erän puolivälissä Ele pääsi avaamaan maalihanan. Noin 30 sekuntia ennen loppua Kaarto pääsi viemään Lugun kahden maalin karkumatkalle. Avellinot nousivat vielä taisteluun mukaan, kun Koala kavensi numeroiksi 1-2 ajassa 5:38.

<b>Loppuraportti:</b>
Tiukkaa puolustamista koko peli. Lugu hallitsi hienokseltaan jokaista erää. Hyvä avellinopuolustus kesti kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes Ele sai kiekon maaliin. Tämän jälkeen Kaarto lisäsi Avellinojen tuskaa 2-0 maalillaan. Koala ja Ezko vielä yrittivät pyristellä tekemällä 2-1 maalin 22 sekuntia ennen loppua, mutta aika ei enää riittänyt tasoitusmaaliin. Pisteet näin ollen ansaitusti Lugulle, joka hallitsi peliä ja loi paikkoja. Toki Avellinotkin paikkoja loi, mutta Lugu oli hallitsevampi osapuoli.