Tenkrat 2+0=2
togo 0+0=0
xDD 0+0=0

1.erä

Kuolema lähtee ennakkosuosikkina hienon alkukautensa johdosta otteluun Les Boyssiä vastaan
Ensimmäiset pari minuuttia varovaista peliä, eikä tilanteita kummallekkaan.
3min kohdalla Ndur pääsee laukomaan vaarallisesti pisteiden välistä, mutta maalivahti napsii vedon.
Myös Tenkrat saa todeta Boyssien maalivahdin paremmakseen.
Letti yksin maalivahdin kanssa 4 min kohdalla, mutta rannariyritys päätyy syöttöön taakseppäin.

Kuolema hallitsee ensimmäistä erää, mutta ei saa muutamaa paikkaa lukuunottamatta maalipaikkoja luotua.

2.erä

Kuolema aloittaa näennäisen painostuksen heti erän alusta mutta Les Boys puolustaa kurinalaisesti
3.52 Letti yrittää laittaa kiekon tahallisesti katsomoon, mutta kiekko kimpoaa pois sieltä, pelikiellosta keskustellaan raportin loppuosassa pelin jälkeen..
Loppuerä pelataan tasaisesti ilman maalipaikkoja.

3.erä

0-1 Tenkrat Rynnii maalin eteen ja hitusen onnea mukana, kiekko runqutettu maaliin

2 min kohdalla Arrowilla avopaikka niitata peli kahteen nollaa, mutta laukaus ohi maalin
Kuolema vyöryttää hyökkäyksiä kohti LB:n maalia, sute pelastaa jopa maaliviivalta varman näköisen maalin
Pari minuuttia ennen loppua alkaa LB nostamaan peliä ja saa muutaman vaarallisen laukauksen kohti maalia

0-2 Tenkrat melkein samallainen ku ensimmäinen, kiekko hitusen onnekkaasti maalin edessä lapaan ja tyhjä maali ododttaa
1-2 Sute tökkii maalin edestä sisään, meni vähän ohi.

Kuolema vyörytti ja ansaitsi voittonsa, LB:n tiukka ja hyvä puolustuspeli piti lukemat alhaisena

***sute, Loistavaa puolustuspelaamista ja maali tärkeään paikkaan
**Tenkrat, Teki tärkeät maalit kuolemalle ja pelasi muutenkin erittäin pirteästi
*molempien joukkueiden varmaakin varmemmat puolustajat (Ndur, togo, sute, Exercitum)

Päivän lammas: lampaita ei kentällä tänään nähty, mutta jos joku täytyisi todeta niin Kuoleman hyökkäyspeli oli edellisiin peleihin verrattuna hampaatonta johtuen LB:n puolustuksesta
Tuomari: Fallen
Lisätty: 01.10.2007 22:46