FirenzeFirenze - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 3-2

Pavelski 2+0=2
Tomekki 0+1=1
Zampou 0+1=1

<b>1.Erä</b>

1:44 1-0 Tomm - Jokeri-puolustajat syöttelevät omalla alueella ja kiekko karkaa hiukan lavasta. Tomm saa kiekon ja taiteilee kiekon sisään.

Firenze saves: 8, poss: 45%
Helsingin Jokerit saves: 3, poss: 54%

Jokerit hallitsi erää, mutta Firenze pääsi rankaisemaan yhdestä paikasta. Tomekille siunaantui viitisen hyvää maalipaikkaa, mutta ei mennyt.

<b>2.Erä</b>

3:07 1-1 stbk (Zampou) - stbk pujottelee Firenze puolustuksen halki ja sijoittaa kiekon takakulmaan.

Firenze saves: 0, poss: 49%
Helsingin Jokerit saves: 3, poss: 50%

Lievällä Jokeri-hallinnalla jatkettiin ja stbk pääsi erän puolivälissä niittaamaan Jokereiden tasoituksen. Erän ensimmäinen minuutti meni heitettäessä pitkää, koska firenzepelurilla lagasi.

<b>3.Erä</b>

0:11 2-1 Jarod (Gabri , Tomm) - Jarod pääsee hyvästä Gabrin ja Tommin esityöstä tuikkaamaan kiekon häkkiin.
1:54 2-2 stbk (Tomekki) - Tomekki syöttää stbk:n läpiajoon, josta tämä Lahden sankari niittaa kiekon varmasti reppuun.
3:27 3-2 Jarod (Tomm , ankerias) - Ankerias passaa Tommille, joka zippaa maalin eteen Jarodille. Jarod laukoo kiekon ilmasta tyhjään häkkiin.

Firenze saves: 1, poss: 56%
Helsingin Jokerit saves: 2, poss: 44%

Erän alussa Firenze sai salama-alun, kun Jarod pääsi pistämään kiekon reppuun, kun erää oli pelattu vaivaiset 11 sekuntia. Hetkeä myöhemmin stbk toi Jokerit tasoihin. Pari minuuttia myöhemmin Jarod iski nätin kuvion päätteeksi voittomaalin.

<b>Loppuraportti:</b>
Helsingin Jokerit hallitsi ja loi tukun maalipaikkoja, mutta Firenzen loistava viimeistelytehokkuus ratkaisi ottelun. Näin ollen 2 pistettä matkaa Firenzeen.