Ekalla minuutilla avopaikka Dushilla, mutta ei saa laitettua kiekko reppuun.

05:27 0-1 Rotta ( - ) Pyöritys oli kaameaa ja tulostakin lopulta syntyi

Kollit, Torjunnat:9,poss:44%
HCP, Torjunnat:3,poss:55%

1erä: Oli selvää HCPen hallintaa, mutta ei ainakaan vielä tullut tulosta, kun yhen maalin verran.

00:36 0-2 Dush ( - ) Ruuhkasta läpi ja keskeltä läpiajoon ja tulos näkyy taululla.

04:32 1-2 Craak (Nevis - Mane) Täydellisestä H.C.P otteesta se muuttui kollien otteeksi ja ansaittu kavennus.

Kollit, Torjunnat:6,poss:43%
HCP, Torjunnat:5,poss:56%

2erä: Erittäin mielenkiintoinen. H.C.P jatkoi siitä mihin ekassa jäi, mutta tokaan maalin luistimet jäivät ja kollit rupesi painamaan.

02:29 1-3 Rotta (Volga - chou) Rotta karkaa pakeilta ja tekee varman maalin alabärc

03:36 2-3 Drk (Mane - Tenuri) pientä toivoa kollien peliin tuo Drk hienosta manen passista

03:47 2-4 Rotta (Volga-Körsklieg) Rotta jällein puolittaisessa läpiajossa ja tekee maalin. huikea kaveri!

04:06 2-5 chou (Rotta - Volga) chou pääsee virittelemään tykkiään ja se tuottaa tulosta.

Kollit, Torjunnat:4,poss:50%
HCP, Torjunnat:6,poss:49%

3erä: ensimmäinen minuutin verran kollit jaksoi yrittää, mutta sitten katkes selkäranka

*** Rotta: Hienoa peliä ja maaleja
** Volga: Rakensi oivallisesti HCP peliä
* Craak: Selvästi kollien pirtein ja lisämaalit olivat lähellä
Tuomari: ilu81
Lisätty: 27.09.2007 18:32