Kaarto 2+0=2
larrii 0+1=1

1erä.

1.46 ensimmäinen merkittävä tapahtuma. tämäkin pitkä kiekko.

3:58 Klee jalkakikkailee kulmassa ja heittää hieman yllättävästi keskityksen maalilla. NC maalivahti on aivan kuutamolla, mutta pakki hoitaa Kaarron ulos tilanteesta

4:51 NC taktiikaksi alkaa näemmä muodostua pitkät avaukset, jälleen Plazia haetaan pitkällä sinisen tuntumasta, ja tästä olikin avautua yv hyökkäys. Kiekko kuitenkin pitkäksi

erän 5 minuutti osoittautui NC hallinaksi. Tässä kohtaa myös kiekon komeetta Tenkrat tulee katsomoon ja saa katsojat hullaantumaan ja näyttelemään tissejään!

Torjunnat, Natu; 4 Lugu: 0

2erä

2:03 NC pojat liimailemat ja saavat 4 pakin ja 2 hyökkäjän ja 3 molarin jaloista vetoja. Kuitenkin tuloksetta

2:35 Koko kiekon kultapojalla jamsulla on paikka ampua b-pisteen kaarelta, veto suuntautuu kuitenkin ohi

vajaa viisi minuuttia pelikellossa ja lugu pyörittää, Klee-ele-Beezer laukaus, Kaarto maskissa, maalivahti maihin -> ohjaus päin maalivahtia

Torjunnat, Natu: 3 Lugu: 2

3 erään lähdettää kutkuttvantuktukkatavan 0-0 tilaanteessa. Ekan erän tapahtumia hallitsi Lugu. 2 erässä natut pääsivät peliin mukaa. miten tässä nyt käy?

0:20 Plaz riistää ja puolittainen 3vs1 lugun päätyyn. syöttö jamsulle. Tuloksena kiekon menetys .

2:20 PAHA omanpään menetys nc ryhmältä ja 2vs1 heidän päätyyn. Kaarto - Klee (Mortti ja Vertti) Kaarto passarina ja Klee ampujana. Tietenkin murphyn laivat käyvät toteen, kaikki mikä voi mennä pieleen menee pieleen. veto päin pakkia ja kaarto tyhjistä ohi.

3:57 Lugu pääsee hyökkäykseen ja Kleellä kiekko. 3 vihun jaloista lähtee passi takatolpalle jonne kaarto rientää hokkarit palaen ja syöksyy ja työntää lavan pohjalla kiekon pussiin. Tämä tietenki aiheuttaa spämmit katsomossa ja tuomarin närkästyneen "Pliis" huudon
Kaarto klee hauer

5:03 NC:ltä JÄLLEEN omanpään menetys ja Kaarto tästä läpi ja konkarina rankaisee viemällä maalivahdin jäihin ja huutaen "kisskiss älä mene sinne"

* Beezer

Pelin jälkeen lehditötilaisuuteen astelee rinta ojossa Beezer, innokas naistoimittaja huutaa nimmareita. Alkuriehaantumisen jälkeen tulee ensimmäinen kunnon kysymys "Beezer. Mitä mieltä olit pelistä"

Beezer kaivelee nenään hetken ja tokaisee hieman virnuillen: Sarjan kaksi kuuminta joukkuetta kohtaa, niin ainahan ne on hemmetin tiukkoja ja jänniä. Tämä ei todellakaan tehnyt poikkeusta. Me painettiin kaks ekaa erää Nature päädyssä tuloksetta. Kolmannessa erässä Naturekin pääsi peliin paremmin mukaan ja saivat pari vaarallista vetoa Luggaria kohti (meidän maalivahti). Oltiin kuitenkin hieman terävempiä maalipaikoissa ja tällä kertaa tuli voitto.

Beezerin jaaritellessa ovesta tulee punasilmäinen NC:n edustaja jamsu, kuolemanhiljaisuus laskeutuu ja jamsu käyttää tämän hyväkseen ja tokaisee selkeällä äänellä, että hänellä ei ole kommentoitavaa.

Tämän jälkeen joku huutelee että lihamureketta kahdella eurolla martin kuppilasta ja halli tyhjenee vauhdilla.
Tuomari: Wesslin
Lisätty: 22.09.2007 21:56