Palmu 1+1=2
Volga 1+0=1

Tervetuloa huikeahkoon näytökseen, vastakkain ovat FHR ja H.C.P

01:15 Ottelun ensimmäinen laukaus, Sapen kuti kilpistyy maalivahtiin.
02:50 Toinen laukaus, tällä kertaa vetäjänä HCP:n Volga. Kuti on kohtalainen, mutta mokke poimii.
03:32 Rotta ryöstelee kiekkoa parikin kertaa ja tarjoilee Volgalle takaviistoon, mutta ei kelpaa.
03:46 0-1 Rotta (-) Hieno keskitys Volgalta, jonka Rotta runttaa sisään maalivahdin jäädessä etunurkalle päivystämään.
03:47-06:00 HCP:n keskikentän puolustus toimii hienosti eikä FHR pääse siniviivaa lähemmäksi.

Tilastoschaibat:
FHR saves: 3, poss: 56
HCP saves: 1, poss: 43

Yhteenvetoschaiba:
FHR pysähtyi kerta toisensa jälkeen keskialueelle kun pakkien kierrätys oli melko mielikuvituksetonta. HCP:n hyökkäyksistä yksi oli tehokas ja se saattaa hyvinkin olla voittomaali ellei FHR löydä avaimia.

00:00-01:00 FHR vaihtaa täksi kaudeksi tulleet hyökkääjänsä Raapan ja MutiMin sisään, HCP vaihtaa Volgan tilalle choun. FHR saa hieman painetta HCP:n alueelle.
01:22 Kesis pääsee hyvin laidasta sisään, mutta ratkaiseva syöttö on onneton.
01:55 HCP:n peli pyörii hyvin ja Aluvanteen vedon jälkeen lievä paniikki valtaa FHR:n maalin edustan. Tilanne kuitenkin siivotaan.
02:37 Rotta pääsee kuin varkain vetopaikkaan, mutta riparia pahempaa tilannetta hän ei siitä saa aikaiseksi.
03:05 MutiM kiertää koko maalinedussumpun ja yrittää laukaista, mutta liima vie voiton ja tilanne kuivuu kasaan.
05:01 Aluvanteen veto on vaarallinen, mutta maalivahti venyy hyvään torjuntaan.

Yhteenvetoschaibat:
FHR:ltä parempi erä, mutta vaarallisimmat paikat jäivät vieläkin uupumaan. HCP rankaisi erän lopussa kohtuullisella prosentilla

00:00-01:00 FHR:n seuraava hyökkääjäpari, Maple - haule, astuivat kehiin ja jälleen erän alussa FHR sai luotua painetta.
04:09 Ensimmäinen katko, tähän asti maalintekotilanteita 0.
04:15 Aluvanteelta hyvä putsaus maalin edestä.
04:38 FHR vetää maalivahtia
04:47 Kesis pommittaa, Sape sörkkii maalin edessä mutta ei mene.
05:01 1-2 Sape (haule) haule rämpyttää kiekon maalille ja Sape kiittää takatolpalta.
05:33 1-3 Volga (Aluvanne) Volga siirtää kiekon tyhjiin ja HCP karkaa jo ratkaisevantuntuisesti kahden maalin johtoon.
05:36 FHR vetää maalivahtia toisen kerran.
05:40 Maple ei saa sisään hyvästä paikasta!
05:49 HCP:n puolustus sekoilee ja Maple pääsee tykittämään, mutta ei uppoa.

FHR saves: 2, poss: 47
HCP saves: 3, poss: 52

Tänään joukkueiden välinen ero nähtiin selviten maalipaikkojen hyödyntämisessä ja keskialueen puolustamisessa. HCP onnistui molemmissa paremmin.