1. erä:

00:32 turpourpo tykittää mut suoraa sivuverkkoo ououu..

00:59 uus paikka bucortilla mut haske torjuu jea..

~01:15 -> Valentin ERROR! ERROR! ERROR! -> till 01:42

02:20 valentin ERROR ERROR! Valentin jäätyy kokoajan ja turpourpolla on vapaata tilaa hyvin paljon oikeassa laidassa. Hänellä mielestäni kannattaisi nousta oikeasta laidasta sillä tämä on todella "rikkonainen" peli valentinin epäkuntoisesta _SONERA_:sta johtuen.

02:44 -> Back in game

Bucort hallitsee peliä, possessionit lienee 60/50.

03:27 SahiB Tykittää mutta haske torjuu khyyl tuommoiset ruikut.

03:45 Slom törmää omaan tolppaan! Mikä paikka tehdä muali!
EC KH pääsee pikkuhiljaan peliin mukaan ja peli näyttää tasaisemmalta.

Ensimmäinen maali jäänee toiseen/kolmanteen erään. Siltä näyttää hyvin vahvasti ja erästä on lyöty ~1/6 pitkää.

04:52 EC KH:lla tiukka veto, ken oli hän jaa-a mutta Läski Salonen on paikallaan ja ottaa torjunnan helposti.

Matsi vaikuttaa enemmän amerikkalaiselta jalkapallolta kuin jääkiekolta, sen verran paljon on katkoja. Viivalle, poikki, viivalle, poikki.. Edetään nääs 1 viiva kerrallaan.

2. erä:

0-1min -> tarkkaa puolustuspeliä molemmilta joukkueilta, eivät oikein kummatkaan pääse todellisiin maalintetopaikkoihin.

01:50 turpourpo avaa laidan kautta latogorille mutta wildchild ottaa kiekon pois kylmän viileästi kuin tikkarin lapselta.

02:19 Phoenix vetää melkein 0-kulmasta ja kiekko jää lihamuuriin.

Peliä voisi sanoa aika tylsäksi vähäisten maalintekopaikkojen vuoksi.

05:25 phoenix foundation pistää villilapselle oivan passin mutta taas jää kiekko lihamuuriin. :S Nikke on muuri, JERE ON ÄIJÄ.

Erän lopusta 10sekunttia pyöritään Kassel Huskiesin oikeassa puolustavassa kulmassa Sahibin tahtiin. Sahib tanssinee balettia.

PERIOID 2/3 ÖVER, score: EC Kassel Huskies 0 - 0 HC Bucort
EC Kassel Huskies saves: 1, poss 45%, points: NONE!
HC Bucort saves: 2, poss 54%, points: NONE!

***Ja taas erätauko, tällä välin eväät ovatkin makkaraa ja olutta***

Kasselit tais saada jotai supervoimia kustauolla, Villilapsi namibiasta pelaa ainakin aivan erinlailla ku aiemmin tässä pelissä.

01:25 Wildchild pistää hyvän syötön phoenixille mutta hän kiirehtii ja luistelee poikkisyötön edeltä.

Boooriiing.

02:30 VOI VITALIS. ei mäkkaiverin Phoenix-foundation toimi avoimessa paikassa ja muali jää tekemättä. kuten myös ajassa 02:54 serikowin toimesta. Aivan samanlainen paikka.

03.50Ec Kassel Huskies vienee tämän viimeisen erän possessionit. siltä ainaki vaikuttaa. 2 ensimmäistä erää lievästi Bucortille, kolmas erä ainakin tässä vaiheessa Huskiesseille.

Vääntöä vääntöä mutta maalit puuttuu ikävä kyllä.

molemmilla tiimeillä pitäisi rauhoittaa hyökkäyspään peliä ja käyttää maskia sillä lihamuuri on sen verran suuri ettei siitä kyllä läpi mene edes muuli.

05:16 hätä hätä by HC Bucort.

phoenix riistää 05:30 kiekon vastustajan siniviivalta ja 05:38 Wildchild heittää häkin!!! HIENOA VILLILAPSI NAMIBIAN AAVIKOILTA. Syöttäjinä toimii Serikow ja Phoenix-foundation

05:38 1-0 WildChild (1+0), Serikow (0+1), Phoenix (0+1)

Kiitokset tuomarille loistavasta työstä, tätäkään peliä ei oltaisi saatu päätökseen ilman tuomaria.
Tuomari: Myllaro
Lisätty: 22.08.2007 00:19
joukkueet tulos tuomari aika
EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies vs. Hc BucortHc Bucort 1 - 0 Myllaro 22.08.2007 00:19