pakis 0+0=0
Tomm 1+1=2

1.Erä

0:55 1-0 by Koala (Ezko)
Ezko heitti lirun maalille, mokke sylkee eteensä ja Koala törkkää riparin sisään.

1:28 Koalalla hyvä paikka, mutta mokke pelastaa.

2:15 Ashtonilla huippu paikka, mutta veto suoraan moken syliin.

2:57 2-0 by asthon (Koala , Ezko)
Ezko syöttää Koalalle, joka jatkaa vielä viereensä ashtonille, joka laukoo kiekon maaliin.

3:02 2-1 by Serrano (Tomm)
En nähnyt, tuli niin nopeesti maalin jälkeen.

4:34 Firenze pelaaja vetää tolppaan, Serrano hermostuu kun ei mene, jonka seurauksena "Violent behavior by Serrano"

Avellino saves: 6, poss: 53%
Firenze saves: 7, poss: 46%

Aika tasainen erä, Avellino vei hienokseltaan erän alkua, mutta sitten Firenzekin pääsi peliin mukaan. Saas nähdä millainen toinen erä tulossa.

2.Erä

0:31 Ezko jo tekemässä maalia, mutta Koala on maalivahdin alueella.

1:33 Firenzellä 3v1 hyökkäys, joka kuitenki päättyy Tuhnun vetoon, joka menee sivuverkkoihin.

3:45 Avellino rakentaa hyvän kuvion, mutta Firenze puolustus hoitaa tilanteen mallikkaasti

5:03 Ezkolla hyvä paikka, mutta ei mene.

Avellino saves: 2, poss: 48%
Firenze saves: 4, poss: 51%

Todella taisaista peliä, molemmilla pari hyvää paikkaa, mutta maalinperukoille kiekko ei tietään löytänyt. Nyt jäädään odottamaan saako Firenze 3. erässä tasoitusmaalia, miksei myös voittomaaliakin, aikaan.

3.Erä

0:08 3-1 by Koala
Vain 8 sekuntia erää pelattu ja Koala rankaisee Dunbisin kiekonmenetyksestä omassa päädyssä armottomasti.

1:14 Ezko kynää ja tarjoilee Koalalle paikan kolmanteen maaliin, taisi Koalalla olla paineet liian suuret, kun veto menee suoraan sivuverkkoihin.

2:12 Serranolla paikka, mutta valitettavasti veto suoraan moken syliin.

2:53 4-1 by Koala (Ezko)
Koala pääsee yllätävän helposti vetopaikkaan ja niittaa kolmannen maalinsa. Hattutemppu!

4:06 4-2 by Tomm (ankerias , goalkeeper)
Tomm saa ankeriaalta syötön ja pistää kiekon pömpeliin tolpan kautta.

4:41 Ezko läpiajossa, mutta veto suoraan moken syliin.

Avellino saves: 2, poss: 53%
Firenze saves: 9, poss: 46%

Avellino teki erän alkuun pari maalia, jotka katkaisivat Firenzen kirin. Loppu erä aika lailla pelailua vain

Loppuraportti:
Ensimmäinen ja toinen erä olivat tasaista vääntöä. Kolmannen erän alku oli ottelun kannalta ratkaiseva paikka, Avellino iski kaksi maalia ja katkaisi Firenzen selkärangan.