Elite RazorElite Razor - Beetlehemin SeimiveikotBeetlehemin Seimiveikot 1-5

N-co 2+1=3
Riku 2+2=4
Tassu 0+1=1
tilpero 1+0=1

Pienessä ja tunkkaisessa Razoreiden kotihallissa kohtaavat ykkösdivaria ylivoimaisesti johtava Beetlehem sekä edellisessä pelissään Last Periodilta pahasti turpaan saanut Elite Razor. Onko Razor sisuuntunut edellisestä pelistään vai riittääkö Beetlehemin rutiini kaatamaan Razorit...?

Veikkauksia pelin lopputuloksesta sateli jo ennen peliä:

Femma: 3-3
Stapleton: 7-2
Rasse: 0-4

Pelissä asiantuntija-kommentaattorina toimii Vidual.

Vidual: näin ammatillisin silmin näkisin tuloksen 2-5 tulostauolla ottelun loputtua. Tuo 2-6 tulos on myös mahdollinen

Minuutin kohdalla N-co laukoo vaarallisesti kohti etukulmaa, mutta veto osuu sivuverkkoon. Ensi kerralla parempi onni?

Vidualin kylmänviileä kommentointi taitaa osua nappiin: \"Olen yllättynyt seimiveikkojen takkuilevasta pelinrakentelusta, joka ei pääse vetopaikkoihin. sen sijaan ER on aloittanut erittäin aktiivisesti vastahyökkäys_pelillä. Kleen rooli nousee korkeuksiin tässä pelissä\"

Ensimmäinen erä päättyy maalittomana, Eliten HASKELLA torjuntoja 3, Beetlehemin mokella 1. Hallinnat menevät suht tasan, tasainen erä.

Asiantuntija-kommentaattorimme Vidual on edelleen yllättynyt ER:n vahvasta ja rohkeasta karvauspelistä.

Stapleton kentälle....

Puolen minuutin kohdalla Elite laittaa hätärin ja Loden kommentit osuvat oikeaan:

Lode: hehe
Lode: hätis

Vajaa kahden minuutin kohdalla N-co meinaa päästä niittaamaan Beetlehemin johtoon, mutta ratkaisevalla hetkellä Stapleton ajautuu maalivahdin alueelle.

Seuraavasta tilanteesta kuitenkin onnistaa, ja Beetlehem siirtyy johtoon:

***0-1 Stapleton (N-co)

Ja heti perään:

***0-2 N-co (Stapleton, Tassu)

Ajassa 3:15 tapahtuu jälleen, ja ER:n selkäranka alkaa murtua...?

***0-3 tilpero

Vajaan neljän minuutin kohdalla unknow tilttaa ja kallista aikaa Eliten kannalta kuluu hukkaan...

Rasse: ER otti taktisen aikalisän

Asiantuntija-kommentaattorimme Vidualin kommenteja vaihteeksi tähän väliin:

\"Harmikseni pelissä täytyi jälleen käydä näin, ettei ER:n kova yritys tuota tulosta. Selvää turhamaisuutta tulee ilmenemään, jos bsv tekee vielä yhdenkin.\"

Beetlehemin erä maalin valossa, mutta olihan toki Kleelläkin kaksi läpäriä ja yksi tyhjä maali...

Djangon viiltävä kommentointi iskee:
=Django= tärrää ku Spolle intissä
=Spolle= vain hipit tärrää

1:12 ajassa Eliten pakille iskee HÄTÄ (huomaa aika?!?!) Moken avatessa kiekon pakille Stapleton tuikkaa kiekon pakin lavasta maaliin.

Vidual: ihailkaa veikkaustaitojani

Viimeisessä erässä HASKET olivat kovilla, Eliten mokelle 6, ja Beetlehemin mokelle 8 torjuntaa.