Lapaluu 0+0=0
Nedward 0+0=0
Sepekki 0+0=0
Zap3 0+0=0

Ensimmäinen hyvä paikka ottelussa aukeaa ajassa 1:08 kun Epäilys pääsee tykittämään maalintekosektorilta, mutta maalivahti ja Crusher torjuvat. Vastahyökkäyksestä myös FHR saa paikan, mutta lukemat eivät muutu.

Ajassa 3:02 Sape katkaisee Restarttien avauksen ja syöttää Lapaluulle oivan maalintekopaikan, mutta maalivahti venyy hyvään torjuntaan.

3:41 Restartin avaus pitkäksi, ja FHR saa rakennettua pari paikkaa. Hyvin sijoittuneet puolustajat kuitenkin peittävät vedot. Seuraava minuutti menee keskialueella, kun kumpikaan joukkue ei osaa murtaa toisen keskialueen puolustusta.

10 sekunttia jäljellä ja Lapaluu ja Sape siirtelevät kiekkoa hyvän näköisesti, mutta maalivahti venyy parhaimpaansa.

Saves: Restart: 3, FHR: 1
Poss: Restart: 48 %, FHR: 51%

15 s pelattu kun Epäilys siirtää loistavasti Crusherille taakse, mutta veto kuitenkin tolppaan. Puoli minuuttia myöhemmin Epäilys ei saa itse maalia b-pisteen kaarelta, vaikka Crusher on maskimiehenä.

FHR saa parista vastahyökkäyksestä paikan poikaset, mutta puolustajat hyvin hereillä.

Noin minuutin pitää FHR kiekkoo Restarttien alueella, mutta kun paikka aukeaa, Sape sutii kiekosta ohi, ja Restart hyökkäysvuoroon.

3:27 ja Toeni vetää kiekon maalivahdille, jonka jälkeen käy käsiksi häneen pelikatkon arvoisesti. Hercu tulee kentälle NirpEn tilalle.

Puoli minuuttia tästä ja Toeni ja Crusher syöttelevät hyvin FHR:n alueella, mutta laukausta ei lähde, ja tilanne purkaantuu.

Vastahyökkäyksestä Sepekki ja Sape kaksin Hercua vastaan – vetopassiyritys, jonka Hercu torjuu ja kiekko pomppaa Lapaluulle, joka kuitenkin tykittää tolppaan.

5:40 Crusher ei tee novimaalia.

Saves: Restart: 3, FHR: 7
Poss: Restart: 54 %, FHR: 45 %

Heti alussa Epäilys antaa hyvän määrämittaisen Toenille, joka kuitenkin menettää kiekon heti saatuaan sen.

Minuutin pelin jälkeen Epäilys loistavassa paikassa, mutta Sape siivoaa kiekon väljemmille vesille. Ei kuitenkaan hirveän pitkälle, sillä ajassa 1:17 Epäilys rankaisee Crusherin syötöstä.

1-0 Epäilys (Crusher)

Tästä alkaa FHR:n painostus, mutta Restart pelaa rauhallisesti ja järkevästi, ja selvittää tilanteen.

Crusherilla hyvä paikka viedä heidät jo 2-0 johtoon, mutta maalivahti on parempi tässä tilanteessa.
Toinen paikka heti kohta, mutta sama lopputulos.

3:30 kun Toeni zippaa aloituksesta Epäilykselle, joka pistää etutolpan kautta sisään puolustajan estelystä huolimatta.

2-0 Epäilys (Toeni)

Puoli minuuttia tästä ja Crusherilla loistava paikka, mutta puolustaja saa juuri torjuttua, ennen kuin kiekko ylittää maaliviivaa.

Minuutti peliaikaa ja FHR pääsee 3v1 hyökkäykseen, mutta Hercu onnistuu viivyttämään heitä, ja tilanne raukeaa.

Ottelu päättyy oikeutetusti Restarteille 2-0

Saves: Restart: 0, FHR: 1
Poss: Restart: 52 %, FHR: 47 %