Turo 1+0=1

Ottelu alkaa:

Abibilla on päällään musta jääkiekkopaita, mustat jääkiekkohousut, mustat
Canadien merkkiset luistimet sekä keltainen Jofan kypärä.

1:30: PJ pyörittelee. Aluksi PWNAGEr tuhrii hyvän 2sv1 hyökkäyksen, ja toisenkin paikan.
Mutta ampuu 2 min kohdalla jälleen, tolppa kolahtaa ja Abib murjoo kiekon reppuun

0-1 Abib (PWNAGEr) Perus räkämaali Abibin lähes omasta hyvästä esityöstä.

PJ oli selvästi parempi koko erän ja loi paljon tilanteita. 5:30 kohdalla
Abibilla kiekko maalin takana. Syöttää viereen Pwnagerille joka jatkaa Turolle, ja
kiekko oli maalissa

0-2 Turo (PWNAGEr, Abib) Jos Abib saisi yhden toivomuksen hän haluaisi HCP:n pelaajien
kanssa saunailtaan, sekä toivoisi myös maailman rauhaa.

2. Erä:

koksu luisteli kentälle Turon tilalle ja PJ pyrki säilyttämään hyvän vireensä.

Jälleen vahva alku. 1:30 Perkele toimittaa kiekkoa maalille ja väkivahva PWNAGEr
survoo väkisin maalin.

0-3 PWNAGEr (Perkele) Jos huutopasseja saisi vielä, olisi ansainnut ainakin kolme

2:00: Nyt kiekko käy jo pj:n maaliviivalla, mutta koksun helikopteripelastus tehoaa.

3:00: Völläreillä vain pari maalipaikkaa tähän asti. PJ:n puolustus on erittäin tiukka,
ja lähes puolustava hyökkääjä Abib osallistuu siihen hienosti.

Erän loppua kohden Völlärit saavat luotua puolittaisia tilanteita, mutta onnea ei ole matkassa.

Tasaisemmissa merkeissä erätauolle.

3. Erä:

15 sek pelattu ja Abibin vedosta kiekko jää pyörimään maaliviivalle. Pakit kuitenkin hoitaa ennenkuin
PWNs a neger ehtii paikalle.

Völläreillä nyt kaikki pelissä. 2vs1 hyökkäys ja Sean vääntää väkisin ohi viimeisen puolustajan
ja syöttää Lac:lle onen.

1-3 Lac (Sean)

3:30 PJ:n maalilla huudettu kasa!

Völlärit runnoo ja murjoo, kiekko pomppii superpallon tavoin ja Sean tavoittaa sen ensimmäisenä ja onnistuu
kaventamaan tilanteen kutkuttavasti 2-3!

2-3 Sean (Hossa)

Vlad: Nyt iski paniikki

ja 5 sekuntia tästä kommentista koksulta kardinaalivirhe. Kiekko suoraan Seanin lapaan ja peli tasan!
Ja kirjoittaessani tätä Völlig puskee jo ohi!

3-3 Sean
4-3 Hossa (Lac)

PJ menettänyt täysin otteensa. Sean kiskaisee lätyn maalille, josta Lac vääntää tolpan kautta maaliin

5-3 Lac

5 maalia kolmanteen erään! Mikä trilleri! Ystävämme Bror-Erikin olisi korottanut ääntään.
Tuomari: Körsklieg
Lisätty: 09.07.2007 23:20