Tilastot

New Delhi BullsNew Delhi Bulls - IntoInto 1-4

Tehopisteet

New Delhi BullsNew Delhi Bulls
Goljat 1+0=1
Hanki 0+0=0
Mortem2 0+1=1
n.a.s.t.y 0+0=0
Samila 0+0=0

IntoInto
Alistaja 0+2=2
Asiamies 0+1=1
Oksa 0+1=1
Sepsi 1+1=2
teq 3+0=3

Raportti
Päivän ennakoiva kommentti:

Frai: Into painaa kovasti päälle. NDB tekee ekan, mutta se ei riitä. Into vie matsin 1-5 numeroin.

Saas nährä mitä FHR:n taiteilijasielu tietää vai tietääkö se yhtään mittään.


1.erä

3.00 Ei kunnon paikkoja vielä kummallakaan. Molemmat päässeet haistelemaan jokusen kerran, mutta ratkaisevat vedot lässähtäneet viime hetkellä.

3.50

0-1 Larza(1+0), Sepsi(0+1), Asiamies(0+1) Larza pelataan laidasta nokikkain molarin kanssa ja tarkka kuti kilpikäden alanurkkaan ja peli on vierailijoille 0-1.

5.50 Kiekko Sepsille takatolpan kupeeseen. Vanha mies ja eläkeläisen refleksit. Ei kerkiä laukomaan kun kiekko jo rynkytetää kohti keskialuetta.



2.erä

0.15 Larza saa kiekon NDB maalin edustalla, mutta kohteliaana nuorena miehenä syöttää kiekon häkeltyneelle maalivahdille, ettei tarvitse turhaan torjuntaan venyä.

1.05 n.a.s.t.y:lle kiekko viivaan ja intopakistosta koostuva maskikin on kivasti paikallaan. Laukaus sujahtaa kuitenkin tolppaa karkeasti hipelöiden ohi.

1.45

0-2 Sepsi(1+1), Alistaja(0+1) Molari lienee etelä-amerikkalaista nälkäpalkkatyövoimaa ja lakisääteinen siesta meneillään. Siinä se paikallaan makoilee kun pappa laukoo etukulmasta kiekon häkkiin.

3.15 New Delhi Bulls:lla jokin episodi puolustuspäässä ja Into pääsee varsin vapaasti rakentamaan paikan Alistajalle. Kauan mies katselee ja odottelee maalivahdin aloitetta ja tätä seuraa tulinen ja tarkka veto suojiin.

3.37

1-2 Guevara(1+0), Asator(0+1) Aloituksen jälkiväännöistä läpyskä Guevaralle joka sujauttaa kiekon patjan alta takakulmaan. Valmistusvirhe kenties kun ali pääsevät luikkimaan?

5.16

1-3 Larza(2+0), Oksa(0+1) Oksa ehtii olla kentällä pari sekuntia ja syöttää Larzan puolittain läpi. Kohtuu löysä veto, mutta näppärästi se suojista kimpoaa verkon perukoille. Peukku taas molarille ja toki myös maalintekijälle.



3.erä

1.00 Guevara pääsee haistelmaan itselleen puolittaisen läpiajon, mutta täsmäohjus ei tolppaa lähemmäs eksy.

2.45 NDB:ltä kauniit passailut ja kiekko hallitusti ja harkitusti lopulta pakin puikoista tai jostain Asatorille. Parit potkut ja veto kohti räpyläkäden alanurkkaa, mutta ei tällä kertaa tulosta.

3.44 ***icing by Into --> Kotijoukkue painaa päälle ja hakee kavennusta vimmatusti.

4.20 Sekasorto Into-maalilla. Pakit seilaavat kuin regatassa konsanaan, mutta edes tyhjä verkko ei kelpaa bullseille tästä tilanteesta.

5.16

1-4 Larza(3+0), Alistaja(0+2) Into pääsee 2v1 hyökkäykseen ja oppikirjan mukainen passi maalilla kytiksellä olleelle Larzalle. Tämä sijoittaa kiekon helposti maaliin ja peli on nyt viimeistään selvä.


Kiva ja viihdyttävä peli. Into ansaitsi voittonsa vaikka NDB:lläkin oli tilanteita useampaankin maaliin. Kumpikaan joukkue tuskin esitti ihan parastaan, mutta kuka sitä tässä helteessä voisi jääkiekkoa kunnolla pelatakaan...

Tähdet:

Oksa *** (Pelasi noin 20 sekuntia ja koski kiekkoon korkeintaan 2 kertaa ja 0+1. Kohtalaisen tehokasta toimintaa.)

Larza ** (3+0 ja vaarallinen läpi ottelun.)

Sepsi * (Pappa tehoili muka ja oli ihan hyvin kartalla koko pelin vaikka liike alkaa olla iän mukaista.)



Jälkipyykit:

Larza: Harvoin noin huonolla pelillä irtoaa noinkin helppo voitto. Kts

Guevara: Samaa ongelmaa kuin viime aikoina meillä ollut, hyville maalipaikoille päästiin mutta kiekkoa ei saatu sisään. Ja vastustaja teki omista paikoistaan, niin eroksi jää yleensä tuo 2-3 maalia siinä vaiheessa. Ainakin piste oltaisiin ansaittu :<



Jeps kiitos molemmille ja kuulemiin.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 05.07.2007 21:04
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.