Tilastot

FC KiviniemiFC Kiviniemi - Hockey SuomiHockey Suomi 4-4

Tehopisteet

FC KiviniemiFC Kiviniemi
Craak 2+1=3
Jacques 0+1=1
Lateh 0+1=1
rämö 0+0=0
Westcott 2+1=3

Hockey SuomiHockey Suomi
Bande 2+0=2
Darp 2+0=2
GayH 0+2=2
tebu 0+2=2

Raportti
Ottelun alku menee mukavasti jutellessa Helsingin Jokereidein hyvin suoritetusta treidistä yhdessä neviksen ja Baninskin kanssa. Jos illan ottelua lähtisi puimaan niin luvassa on äärimmäisen tärkeä peli molemmille joukkueille. Niin FC Kiviniemi kuin Hockey Suomikin ovat putoamisviivan alapuolella ja nyt vastassa on samoista sijoista tappeleva joukkue. Hockey Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta saapa nähdä kuinka käy.


1.erä


2.05

1-0 Craak(1+0) Kiekko ajautuu Craakille viivassa ja parin terävän potkun jälkeen tarkka kuti räpyläkäden alakulmaan ja kotijoukkue johtoon.

2.10

1-1 Bande(1+0), Ele(0+1) Torkkuu, torkkuu...FC Kiviniemi juhlii vielä johtoaan kun Hockey Suomi tulee tasoihin. Kiekko Ele:llä laidassa ja keso maalille. Kovin vapaasti ja helpon näköisesti pääsee Bande tuikkaamaan tasoituksen tyhjiin.

2.42 Kiekko Craakille maalin edustalle. Mies kiskaisee lätyn verkon perukoille, mutta punalamppu ei syty. Verrattaen outo sattuma, mutta en voi hyväksyä...sorry.

3.03

1-2 Darp(1+0), Ele(0+2), tebu(0+1) Läheltä hallitusti ohi voimattoman kiviniemikopparin.

4.17

2-2 Näslund(1+0), Malakhov(0+1) Joukkueen liideri sijoittaa itse tasoituksen ja samalla kauden 16. maalinsa. Tätä en pysty edes hylkäämään...

5.20

Heiskane: elel lagaa


Tiukka erä ja peli FC Kiviniemelle 3-2 eiku ei olekaan. Sori mun moka. Taistelu jatkunee. Kumpikaan tuskin tasapeliin tyytyy.

saves: 3-2



2.erä


nevis aloittaa erän katsomossa kertomalla oman mielipiteensä, mutta en tiedä mistä.

nevis: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1.32 Tähän mennessä erän pitkät kiekot ovat kihelmöivän jännittävästi 1-1.

2.02

3-2 Craak(2+0), Näslund(1+1) Craak odottelee maalilla ja Näslund pyörii kiekon kanssa aikansa ja kiepauttaa pakin aika helposti umpisolmuun. Lopulta Craak laittaa kiekon tyhjiin.

4.28 Todella vaarallinen tilanne ja Bande pääsee tuikkaamaan jonkinsortin onetimeriin. Molarin suojukset kuitenkin ottavat osumaa ja peli jatkuu samoissa lukemissa. FC Kiviniemen edustajan näkemys tilanteesta.

Lateh: huh!

5.10

RoyKeane: onks tää jumbofinaali?

5.33 Bande saa vahingossa kiekon ja haastaa puolustajan. Laukaus lähtee pakin jaloista ja kilahtaa tolppaan.

5.46

3-3 Darp(2+0), tebu(0+2) Arviointivirhe puolustukselta ja Darp kirmaa läpi. Hallittu veto kilpikäden kulmaan pakin kovasta kahvaamisesta huolimatta.


Tasaisuus jatkuu. Hockey Suomi pääsi paremmin peliin mukaan, mutta FC Kiviniemen pakit olivat rämön johdolla tässä erässä vahvoja. Tosin lopun tasoitus menee puolustuksen nukahduksen piikkiin. Voittomaalia varmasti hakevat kumpikin kolmannessa.

saves: 5-2



3.erä


0.48 Hockey Suomi sutii pitkän kiekon ja aloituksen jälkitilanteesta Näslund pääsee pommittamaan. Kiekko kuitenkin tolppaa hipoen ohi maalin.

1.56 Vahva hyökkäys HS:ltä. Darp saa laidassa kiekon ja lähtee laukomaan. rämö ehtii kuitenkin iholle ja laukaus jää vaisuksi.

3.29

3-4 Bande(2+0) Hyvin tähän asti debyytissään esiintynyt Bande saa mukavan lahjan kiviniemeltä. Pitkälti FC Kiviniemen kautta kuvaavasti kiekko maalivahdilta puolustajalle ja siitä suoraan omaan häkkiin. Taisi olla rämö joka oli "maalintekijä".

5.42

4-4 Näslund(2+1), Lateh(0+1), Craak(2+1) Kiekko pelataan Näslundille viivaan ja maalin edessä on armoton tungos. Tiukka veto lähtee ja sinnehän se uppoaa ja katsomo hajoaa floodiin...


Taistelu on päättynyt ja päädyttiin pistejakoon. Ottelun jälkeisistä kommenteista päätellen FC Kiviniemelle tämäkin tulos kelpasi, mutta kumpaakaan ei tasapelipiste auta hirvittävän paljon. Moraaliseksi voittajaksi voisi laskea FC Kiviniemen, koska repertuaariin kuuluivat niin hylätty maali kuin oma maali tässä ottelussa. Toisaalta ehkä pistejako oli kuitenkin täysin oikeutettu tulos tästäkin.

saves: 2-1
total: 10-5


Sitten vuorossa oli ottelukommentit ja tällä kertaa käytiin jopa kisaa ketkä pääsevät avaamaan sanaisen arkkunsa. Lopulta lehdistösalin limaisille penkeille istahtivat FC Kiviniemen Malakhov ja Craak sekä Hockey Suomen Ele ja Darp. Tarjolla oli kivennäisvettä ja inkivääriolutta ja hyvinhän nuokin maistuivat vaikka perjantai-iltaa vietetään.

FC Kiviniemi

Craak: Jooh, matsi alko ihan hyvin, saatiin peli toimimaan suhthyvin, sitten tehtiin maali ja ne rokotti heti perään. Jouko vei meiltä maalin ja sitten vastustaja sai myös ilmaseksi maalin, ko late pökkäs rämöä ja tää pisti omiin. Saatiin kuitenki tasotus ja piste, tappioputki on katkennut..

Malakhov: Henkilökohtaisella tasolla kauden paras peli ja paras peli missä oon ite ollu mukana. Yks moka tuli tehtyä ja vastustaja rankas heti, sellaset pitäs jättää pois näistä peleistä. Yksi maali ryöstettiin maalituomarin ollessa ilmeisesti kahvitauolla ja se vähän harmittaa. Tästä on hyvä jatkaa.


Hockey Suomi

Darp: Viihdyttvä peli jossa sattu ja tapahtu. Meillä oli 1 uus pelaaja, Bande, joka pelas iha odotusten mukasesti. Tuuria meil varmaanki oli, mut pelitilanteisiin nähden ihan ansaittu pistejako.

Ele: Voittoa kun lähettiin hakemaan niin tasuriin ei voi olla tyytyväinen. Ja kun vastassa oli sarjan ehkäpä paskin joukkue varustettuna paskalla pakilla (Lateh) niin en voi olla kuin pettynyt. Uus tulokas Bande pelas ihan ookoopelin, mut no np. Sit loppuu toenia laitaten "Tais olla kiviniemen kauden paras peli".


Joo ei tässä kummempia kiitos molemmilla ja tässä vielä illan tuomariston valitsema tähdistö.

*** Näslund & Craak: Vihdoin tuli sitä roolin ottamista ja venymistä ja se riitti jo tasapeliin.

** Bande: Debyyttiottelu ja pelasi moitteettomasti. Tähdet lähinnä rennosta esiintymisestä ensimmäisessä pelissään.

* rämö: Pelasi puolustuksessa hyvän pelin. Teki jopa maalinkin, mutta väärään päähän. Se tosin oli onnetonta tuuria miestä kohtaan ei mikään lapsus. Ottelun toisen erän paras pelaaja.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 30.06.2007 01:10
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.