Cypress ja nevis luikertelevat oneen, neviksellä kunnia viimeistellä.

02:07 2-0 Cypress (Tomppi , naama)
Komea kaukolaukaus heti siniviivan jälkeen laidalta.

02:41 2-1 ankerias (Tomm)
Kollien puolustus uinahtaa ja Tomm pääsee passaamaan ankeriaalle, joka pääsee pistämään lähes tyhjiin.

04:59 3-1 Cypress
Cypress korjaa flipperikiekon Firenzen alueella ja pääsee nousemaan yksin maalille, komea veto taas yläkulmaan.

Ensimmäinen erä oli selkeästi Kollien. Firenze vaikutti uniselta. Pos 45-54 ja Saves 2-4.
-------------------------------------------------

10:55 Tomm (Tuhnu , Doomguy)
Näytti jo siltä, että Firenze tuhlaa lupaavan näköisen yv-hyökkäyksen, mutta Tomm onnistuu lopulta rämpyttämään häkkärin suojista sisään.

Toinen erä oli edelleen Kollien hallintaa, tosin Firenzekin sai aikaiseksi kasan vaarallisia vastahyökkäyksiä. 3-2 tässä vaiheessa kuitenkin imartelee Firenzeä. Pos 51-48 Saves 2-8

17:02 4-2 Cypress (nevis , Tomppi)
2v1-hyökkäys ja Cypressille hattutemppu.

17:54 4-3 Tuhnu (Tomm , ankerias)
Jäi näkemättä, lohdutusta Firenzelle.

Firenzekin pääsi vähän peliin mukaan kolmannessa erässä ja tasoituskin oli pariin otteeseen lähellä, mutta kyllä peli vieläkin oli Kollien näennäishallintaa. Poss 44-55 Saves 2-5.

Yllättävän paljon yv-hyökkäyksiä molempiin suuntiin ja muutenkin melko avonaista peliä. Tällä kertaa Kollit olivat edellä ja ansaitsivat voittonsa.