Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - FC KiviniemiFC Kiviniemi 4-0

Kopzu 0+0=0
SmL 0+0=0
TepaJ 0+0=0
Westcott 0+0=0

FC Kiviniemestä ei lopulta ollut suurta vastusta Helsingin Jokereille, vaikka maalit olivatkin pitkään tiukassa. Ottelun alku oli hidastempoinen, kun toimitsija huusi huuhahille notta "puhelu teille". Jokerit hallitsi hienoisesti ensimmäistä erää, ja Jokerider veikin Jokerit johtoon neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen. Pian tämän jälkeen yksi TepaJ:n keskialueen riistoista tuotti viimein maalintekopaikan, mutta Näslund ei osunut kunnolla kiekkoon. Tomekin hässittyä läpiajon tauolle mentiin tilanteessa 1-0.

- 4:31 1-0 Jokerider (Tomekki)

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Minuutin pelin jälkeen Jokerider osui tolppaan lähietäisyydeltä. Minuuttia myöhemmin Kiviniemen debytantti SML:llä oli kaksi hyvää paikkaa tasoittaa ottelu, mutta viimeistely ontui. Myös Tomekilla oli mahdollisuutensa tehdä lisää hajurakoa Kiviniemeen, mutta hänkään ei onnistunut maalinteossa. Toinen erä jäi siis maalittomaksi.

Jokerit ratkaisi ottelun kolmannessa erässä. Tomekki onnistui viimein heti erän alussa lauottuaan takakulmaan maalin edustalta. Sama mies oli asialla vajaa pari minuuttia myöhemmin, kun Jokerit käytti ylivoimahyökkäyksen hyväkseen. Jokerider kruunasi iltansa reilu kaksi minuuttia edellisestä tekemällä maalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Kiviniemi oli melko hampaaton päätöserässä, eikä pystynyt juuri tekemään vastarintaa. Ansaittu voitto Jokereille.

- 12:08 2-0 Tomekki
- 13:57 3-0 Tomekki (Jokerider, Metroman)
- 15:13 4-0 Jokerider (Tomekki

*** Jokerider: Ottelun herra ja hidalgo, koko ajan vaarallinen
** Tomekki: Lukuisia maalintekopaikkoja, ja lopulta työnteko palkittiin
* Metroman: Nollapelin takuumies varmalla esityksellä
Tuomari: Blizk
Lisätty: 12.06.2007 22:35