bsv saves: 3, poss. 43, into saves 5, poss. 56

3.50 0-1
Gabri (larza, oksa)
4.30 1-1
Osmoosi (Stapleton, N-co)

BSV painoi hitusen aktiivisemmin päälle, kuitenkin suhteellisen tasaista peliä, Gabri oli kärppänä paikalla ja iski riparimaalin, BSV.n tasoitus lähti kiekonriistosta, ja nopeilla passeilla saadusta one-tilanteesta.

bsv saves 7, poss 51, into saves 2, poss 48

1.13 1-2
Larza ( Fouba)
4.44 2-2
Osmoosi (N-cO, Stapleton)

Toisessa erässä asetelemat muuttuivat päälaelleen, ja Into olikin joukkue joka peliä hallitsi, pääsemättä kuitenkaan vaarallisiin tekopaikkoihin.
1-2 maalissa oli pientä pomppua mukana, ja Larzalla oli helppo työ heittää kiekko verkkoon.
BSV kuitenkin kuittasi maalin taas, tällä kertaa onnea oli sielläkin päädyssä myötä, ja ihmeellinen ns. "elävä kiekko" jäi Innon maalille pomppimaan, ja Osmoosi, Stapleton- kaksikko pääsi 2v0 tilanteeseen, Osmoosi laukaisi itse, ja veto meni kuin menikin maaliin asti.

Hallinnat ja torjunnat jäivät katsomatta, sorppa.

Stapleton (Osmoosi)

BSV iski heti erän alkuun todellisen koulukirjamaalin, muutama nopea syöttö, ja keskeltä Stapleton vapaaksi ja BÄNG! Hieno maali.
Sama mies oli asialla seuraavassakin maalissa, eli Stapleton kaappasi kiekon, ja tarjosi Innon pojille aurajuustorullakebapit mieheen/poikaan.
Into pyristeli vielä hetken, ja yritti saada rakennettua peliä BSV.n alueella, alku näytti aina lupaavalta, mutta se 3.s syöttö alueella ei tuntunut omaa lapaa löytävän, ja BSV iski vaarallisesti vastaan. Muutamia hyviä tilanteita Into kuitenkin sai aikaan, ja nähtiin BSV.n maalivahdiltakin HASG-torjunta, patja liikkuu, mies ei.
5-2 maalin Stapleton ja Osmoosi tekivät tyhjiin.
Tämän jälkeen BSV sai vielä muutamia huippupaikkoja, ja kerran vielä Stapleton kiitti ja kuittasi, Into-puolustuksen uinuessa.