Tilastot

UnforgivenUnforgiven - HC PenetratorsHC Penetrators 1-0

Tehopisteet

UnforgivenUnforgiven
Fumble 0+0=0
Ghosty 0+0=0
Mango 0+0=0
Munez 1+0=1
Rewl 0+0=0

HC PenetratorsHC Penetrators
jooda 0+0=0
orke 0+0=0
Sukke 0+0=0
Tenkrat 0+0=0
Ubula 0+0=0

Raportti
Ottelun alla on odottava tunnelma. Yleisöä on ihan mukavasti ja veikkaukset ottelun lopputuloksesta käyvät kuumimmillaan. Illan ottelusta lienee luvassa tiukka.

1.erä

0.04 Tenkrat karkaa suoraan aloituksesta, mutta maalivahti on valppaana heti ottelun alussa.

1.09 Tenkrat ja orxchlegv pääsevät 2v1 hyökkäykseen. Tenki tarjoilee ja orxchlegv laukoo, mutta veto hivenen räpyläkäden puoleisen tolpan ohi.

2.08 Sama kaksikko taas kahdella yhtä vastaan. Tällä kertaa Tenkrat koittaa omaa ratkaisua. Puolustus vie kuitenkin tilan pois ja mitään sen kummempaa ei pääse kehittymään.

3.15 Pari oivaltavaa passia Unforgivenilta vapauttavat Hurtaj:n vetopaikkaan. Laukaus jää kuitenkin sen verran voimattomaksi, että kilpikäsi torjuu.


Tasaista vääntöä ja molemmilla oli pari tilannetta. Kumpikin joukkue vältteli virheitä ja pelasi tarkasti oman pään. Maaleja odotellaan sitten seuraavissa erissä.

saves: 6-4



2.erä

0.26 Ghosty ja Hurtaj pääsevät koittamaan iki-ihanaa onetimeria kauhean blokkaustaistelun tuloksena. Ghosty syöttää maalia kohti ajavalle Hurtaj:lle, mutta pieneksi jäänyt kulma koituu kohtaloksi ja veto suuntatuu melkeinpä päin molaria.

1.42 Hurtaj puolittain läpi. Takakulmaa haistellut jäänuoliainen kuitenkin varsin reippaasti leveäksi.

2.11 Ubula hakee kärsivällisesti vetopaikan. Maskin kehityttyä sopivaksi lähtee laukaus, mutta tällä kertaa verkko heilahtaa väärältä puolelta. Kiekko sivuverkon kautta takaisin peliin.

4.32 Munez yksin läpi, mutta tällä kertaa jopa veto jää suorittamatta. Katsomon ensikommentti: Kashmir: kädet.


Ensimmäisen erän kaltaista peliä. Kumpikaa ei ota turhia riskejä ja molemmilla taas muutama tilanne. Vielä ei ole kuitenkaan maaleja yleisölle tarjottu. Lehtereillä lähes järjestään jokainen veikkaa Ubulaa ottelun ratkaisijaksi. Saas nähdä kuinka käy.

saves: 2-3



3.erä

2.12 Kiekko pelataan Tenkratille maalin eteen. Lähes varmalta näyttänyt maali, mutta puolustaja vie kiekon lavasta juuri laukaisuhetkellä.

2.30

1-0 Munez(1+0) Kiekko ajautuu yllättäen Munezille B-pisteen kaarelle. Nopea laukaus ja läpyskä sujahtaa ohi maalivahdin.

4.12 Munez:lta hieno lätty keskustassa vapaana olleelle Hurtaj:lle. Pikainen veto, mutta pystyrauta kolahtaa.

4.20-6.00 Aivan kaamea paine Unforgivenin maalilla. Kiekko pyörii järjestään maalin edessä ja maali roikkuu ilmassa, mutta tällä kertaa ei uppoa.


Tiukka ja tasainen ottelu. Ottelun suosikki HC Penetrators ei näyttänyt ehkä aivan parastaan ja heräsi peliin todenteolla vasta ottelun kolmannessa erässä. Painostus ja useat tilanteet eivät kuitenkaan tällä kertaa tuoneet maalia vierasjoukkueelle vaan Unforgivenin taistelu riitti pitämään pisteet kotiluolassa.

saves: 8-1
total: 16-8


Tähdet:

*** Unforgivenin puolustus
** Munez
* Unforgivenin maalivahti



Jälkipyykki:

Totuttuun tapaan ottelun pelaajilta lähdettiin metsästämään kommentteja ottelusta heti summerin soitua. Tällä kertaa ei tarvinnut paljon metsästää kun voittajajoukkueen Ghosty saapui suoraan mikin eteen ja alkoi kertomaan mielipiteensä ottelusta ilman kysymystäkään.

Ghosty: Paikkojen perusteella jengimme nimi voitaisiin vaihtaa takaisin Failed Onesiksi. :D Jännä peli, painettiin paljon päälle, mutta melkein tuloksetta, joka tapauksessa kunniat menee puolustukselle, joka kesti, ja joukkueemme puhelinpäivystykselle, joka oli hereillä oikeaan aikaan. Muneziakaan ei sovi toki unohtaa. Penet puuskutti pahasti niskaan, mutta kestimme!

Tämän jälkeen oli vuorossa vierasjoukkueen näkemykset illan vähämaalisesta kamppailusta. Pukuhuoneessa vaatteenvaihdossa ollut Ubula huusi jo reportterin nähdessään kommenttinsa eli kysymystä ei tälläkään kertaa tarvittu.

Ubula: Vitut. Kusta ja paskaa ja kilo karamelleja et sellanen peli.

Enempiä kommentteja ei tällä kertaa saatu, mutta eiköhän siinä kiteytynyt kaikki tarpeellinen. Tomekki kiittää molempia joukkueita ja tutuksi tullut kommentti. Ensi kertaan.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 06.06.2007 00:35

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.