Team JupiterTeam Jupiter - Beetlehemin SeimiveikotBeetlehemin Seimiveikot 2-2

joint 0+0=0
N-co 0+1=1
Riku 1+0=1
tilpero 0+1=1

Kesäkuun alun kunniaksi lähemmäs 25 asteen helteessä vastakkain luistelevat team jupiter sekä voittamaton Seimiveikot.
Jäämme taustalle jännäämään että miten käy, jännäksi menee kun clymeri on piilo(PEELO)piilo(PEELO)piilo-nickillään
seimiveikkojen aloittavassa nelikossa.

keppi nimimerkki jakaa jupitereille taktisia neuvoja vielä hetkeä ennen peliä: soopa vois tehä pari maalia

1.erä

0:56 Japsu tarjoaa soopalle vetopaikan, mutta soo"kakka"pa pyyhkii pölyt kiekon päältä! NO GOAL

0-1 Osmoosi (tilpero, N-co)

-------------------------
soopan johdolla jupiter oli selkeästi ekan erän parempi jengi, mutta kun maaleja ei saatu, ni seimiveikot laitto erän lopuksi
kiekon pömpeliin.

2.erä

.Keksi. keksii erän puolivälissä, kuka on tuomari

1-1 soopa (Hokiolli Ilppa) jupiterit soopailee kiekon takakulmaa vetosektorilta, sivuosumat ollille ja ilpalle

Jupiterit hallitsi 1-1 maaliin asti, jonka jälkeen paine siirtyi jupiterien pakeille, jotka kylläkin nollasi hyvin
stapletonin ja tilperon aikeet!

3.erä

2-1 1:57 Hokiolli (soopa) soopa ryöstää kiekon kulmasta, tarjoaa hokiollille ja olli laittaa katsomon huutamaan hoosiannaa, 2-1!!

2-2 5:05 Stapleton - BSV sikailee maalin edustalla ja stapletoni rämpyttää jostain sieltä maalin.

------------------------
Niin vaan kävi, ettei jupiterien hyvät otteet ihan voittoon asti riittäneet, vaan BSV nousi vielä lopussa. Mutta np

Tähdet seuraavasti:

soopa *** - pelin kunkku
Jupiterin puolustus **- kelpo peli BSV:n kovaa hyökkäystä vastaan, monta hyvää nollausta!
joku bsv:n hyökki * - ei tähän muukaan sopinu!
Tuomari: He-Man
Lisätty: 02.06.2007 17:10