Karpov 0+1=1
Shefki 0+0=0
Tony 2+0=2

1. Erä

Ensimmäinen erö alkoi tasaisesti ja molemmat pelasivat tarkkaa puolustuspeliä. Joitakin tilanteita olin puolin ja toisin.
Kuitenkin ajassa 5.15 Munez häkähdyttää yleisöä avausmaalilla ja pistää minuutin ennen loppua Unforgivenin johtoon, sama mies on myös pohjustamassa Ghotsyn 2-0 maalia 23 sek ennen ensimmäisen erän loppua

5.15 1-0 Munez (Ghosty, januzki)
5.37 2-0 Ghosty (Munez)

Unforgiven saves: 4, poss: 55%
KaVo saves: 6 poss: 44%

2. Erä

KaVo saa pelinsä koottua paljon paremmin kuin ensimmäiseen erään ja Tony kiittääkin Karpovin syötöstä jo ennen kuin ensimmäistä minuuttia keretään edes pelaamaan. Näin alkoi KaVon takaa-ajo ja se palkitaan kun Tony tekee jo toisen osumansa peliin ja peli on tasan. Näissä lukemissa mennään viimeiseen erään.

0.43 2-1 Tony (Karpov)
3.34 2-2 Tony

Unforgiven saves: 2, poss: 46%
KaVo saves: 2 poss: 53%

3. Erä

Viimeinen olikin sitten se pelätty 0-0 -erä ja näin ottelu päättyi pistejakoon lukemin 2-2, ois kyllä kaivannut vielä maaleja tohon vikaan erään, mutta aina ei voi onnistua.