Emre 2+2=4
ftaaby 0+2=2
teumeri 2+1=3
Tikki 1+1=2

Esileikkinä raati veikkasi ottelun lopputulosta kuin batmanin arvuuttaja konsanaan:

Redzel 1-3
Jayster 2-4
Turhapuro 13-29
ånnis 0-5

0-1

0-1 1:28 Tikki, ftaaby, F10 - Viivalämäri kohti etukulmaa uppoaa kuin zorron miekka maksaan

--------------------
HC PU ehkä vähän aktiivisempi mutta ei mitään pahoja paikkoja kummillekaan.

0-0

2:39 stlouis jäätyy yksinläpitilanteessa. No goal.

Selkeästi Penkkiurheilijoiden erä! stlouis & co laitto maalia vaille porukan nippuun hyökkäyspäässä
lähemmäs kymmenettä kertaa, mutta Tikki ja päätypleksit ottivat vedot urheasti vastaan. Amigot
kontrasivat lähinnä nopeilla pelinkäännöillä.

3,erä

1-4

1-1 0:54 stlouis, Salonen, Orja - futis homot

1-2 1:51 F10, Emre - Emre pelaa F10 yksin veskaa vastaan ja fioli siirtää kiekon maaliin.

1-3 3:43 F10, Emre, Tikki - Pienen pyörityksen päätteeksi fiol kuljettaa limpun pömpeliin

1-4 4:42 Emre, ftaaby - ylivoimahyökkäys, parit passit ja kiekko maaliin

1-5 5:14 Emre - Aina se tekee
Amigosit sai pelin juonesta kiinni eikä antanu pu:lle enää toisen erän kaltaista etsikkoaikaa.
Pari varmaa maalia, stlouisien peli vaikeeks ja parit kaunistelevat maalit vielä pelinsä menettäneen