Nakamura 0+0=0
Shefki 1+0=1
Tony 1+0=1
Tootoo 0+0=0

2:51 0-1 Tony(1+0) Tony lukee peliä hienosti ja katkasee pakin syötön ja rankasee helposti, 0-1 KaVolle!
3:09 0-2 Karpov(1+0) Karpovin murtautuminen keskelle tuottaa jo 0-2 johdon. Ainoastaan 18sekuntia edellisestä maalista. Punakone on tänään kovilla!
5:34 1-2 Sugar(1+0) Sugarin veto pysähtyy pelaajamuuriin matkalla, mutta liruu ohi Tretjakin. Toiseen erään tilanteessa 1-2 Punakoneen johtaessa. Pystyykö Penet parantamaan kiekollista peliänsä?

Penet, saves & poss: 5 & 47%
KaVo, saves & poss: 2 & 52%

9:21 2-2 Sugar(2+0), -HaBa-(0+1), Phaneuf(0+1) Haban syöttö Sugarille, josta kokenut konkari ei erehdy, Sugar tuo Penet tasoihin!
10:06 2-3 Shefki(1+0), Karpov(1+1) Shefki sörkkää kiekon ohi hasken, peli 2-3 Punakoneelle!

Paljon parempi erä Peneiltä, kiekollinen peli parantu huomattavasti ja muutamia hyviä tilanteitakin tuli aikaan. Punakone jatkaa johtoasemassa siirryttäessä kolmanteen ja ratkaisevaan erään.

Penet, saves & poss: 10 & 49%
KaVo, saves & poss: 5 & 50%

13:00 3-3 -HaBa-(1+1) Haba riistää maalin takaa kiekon, liimailee keskustaan ja survoo kiekon maaliin!
15:39 4-3 -HaBa-(2+1) Haban puolittainen veto maalille tuottaa tulosta, Tretjakin jättäessä etukulman auki, Penet johtoon 4-3!
17:59 5-3 Ubula(1+0), -HaBa-(2+2), Phaneuf(0+2) Tretjak lähtee maalinsuulta pois ja luistelee vaihtoon. Punakoneen kiekon menetyksestä, Phaneuf nappaa kiekon syöttää Haballe ja Haba laittaa Ubulalle keskelle --> TRÖÖT 5-3 tyhjään maaliin! Ubulakin saa näin avattua pistetilinsä ottelussa.

Penejen puolustus hoiti hommat mallikaasti kolmannessa erässä, jättäen Punakoneen maaleitta kolmannessa erässä. Kaikinpuolin hyvä ottelu, paitsi Tretjakin maalivahtipelaaminen. Punakone sai painostettua hyvin kaksi ensimmäistä erää, jossa Penet oli hieman altavastaajana. Mutta mutta tuttu mies -HaBa-, joka on tottunut ratkomaan tiukkia pelejä, nousi tänäänki sankarin rooliin ja hoiti homman Sugarin ja Phaneufin siivettämänä Peneille. GG!

Penet, saves & poss: 5 & 53%
KaVo, saves & poss: 4 & 47%
Tuomari: Femma
Lisätty: 20.05.2007 22:05