Tilastot

New Delhi BullsNew Delhi Bulls - Team JupiterTeam Jupiter 4-5

Tehopisteet

New Delhi BullsNew Delhi Bulls
Cavalera 3+1=4
Keggonen 1+0=1
Mortem2 0+2=2
n.a.s.t.y 0+0=0
Oze- 0+1=1
pek 0+1=1

Team JupiterTeam Jupiter
huuhkaja 4+1=5
Japsu 0+0=0
keppi 1+1=2
soopa 0+1=1

Raportti
Ennakkotunnelmat: Lieneekö porukka baarissa tai jo sammunut, mutta yleisöä ottelun alku ei tunnu kiinnostavan. Muutama kenties menneellä viikolla kiekkoilun aloitellut juniori käy haistelemassa mistä on kyse, mutta palaavat pikimmiten takaisin trainingin pariin. Peli kuitenkin on alkamaisillaan ja ottelusta lienee luvassa tasainen, mutta Team Jupiter on ehdottomasti ennakkosuosikki tähän taistoon.


1.erä

1.08

0-1 huuhkaja(1+0) soopa pyörii laidallaan komiasti ja hieno keskitys maalille. huuhkaja tuikkaa kiekon tyhjiin ja syö samalla passin. soopalle kuitenkin "sympatiapiste".

4.18 Oze- käynnistää hyökkäyksen ja pelaa kiekon Asatorille. Laukaus kaukaa kohti takakulmaa, mutta maalivahdilla helppo työ ottaa koppi.

5.22 n.a.s.t.y pelataan nenäkkäinen molarin kanssa. Veto läheltä kuitenkin suoraan rintapanssariin. Loppu erä olikin sitten vain pelailua.


Team Jupiter piti kiekkoa ja hallitsi kenttätapahtumia. New Delhi Bulls sai omat tilaisuutensa, mutta vedot lähtivät joko kaukaa tai suoraan päin maalivahtia. Seuraava erä kuitenkin kaiken muuttaa voi.

saves: 1-5




2.erä

0.37 wsl laukoo hurjan kanuunan siniseltä. Maalivahti torjuu takakulmaa haistelleen vedon vaivoin eteensä ja torikokous Jupiterin maalilla on valmis.

1.59

1-1 Cavalera(1+0), Asator(0+1), Oze-(0+1) Asator pelaa Cavaleran nätisti B-pisteiden väliin vapaaksi. Veto mailakäden tolpan kautta maaliin ja peli on tasan.

5.12

2-1 Cavalera(2+0), Asator(0+1) Tarkkaa keskialueen vääntöä kunnes Asator pelaa taas Cavaleran vetosektoriin ja tiukka kuti saman tolpan kautta sisään. Maalivahti täysin voimaton.


New Delhi Bulls hallitsi tätä erää niukasti. Kaksi maalia tästä osoituksena. Muuten erä oli tasaista keskialueen mailasotaa ja molemmat lähinnä kyttäsivät virheitä. Kolmannessa Team Jupiterin on pakko avata peliään mieliäkseen tasoihin.

saves: 1-4




3.erä

1.11

2-2 huuhkaja(2+0), keppi(0+1), soopa(0+1) Jälleen syöttö laidalta maalille. huuhkaja taas haaskalla ja peli on tasan. Tällä kertaa syöttöpisteetkin säilyivät.

2.39

3-2 Keggonen(1+0), Cavalera(2+1), wsl(0+1) Keggonen pitää kiekkoa rauhallisesti ja lähtee ajamaan kohti keskustaa. Sopivan maskin kehityttyä mies laukoo ja kiekko löytyy verkon perukoilta. Jälleen veto suuntautui kohti kilpikättä. Selvää scouttausta.

4.16

3-3 huuhkaja(3+0) Jälleen soopa pyörii kuin hyrrä ja lähettää komean lätyn maalille. Arvatkaapa vain kukas se siellä maalilla odottelikaan? huuhkajalle kypärätemppu ja illan toinen syötönriisto.

4.39

4-3 huuhkaja(4+0) Tällä kertaa ei tarvita keskityksiä. Illan maalihai tällää kiekon viileästi ohi maalivahdin.

5.36

4-4 Cavalera(3+1) Juuri kun vaikutti siltä, että Team Jupiter kaivoi sittenkin sen voiton niin Cavalera nousee vetopaikalle ja varma kuti ohi hölmistyneen maalivahdin.

5.43

4-5 keppi(1+1), huuhkaja(4+1) NDB on vielä maalin jälkeisessä juhlahumussa kun Team Jupiter iskee voittomaalin. Komea maski maalilla ja kiekko pelataan kepille. Räpyläkäden kulma ammottaa tyhjillään, mutta veto ei lähdekään sinne... Tällä kertaa illan ratkaisija on kuitenkin myös onnekas. Maalivahdin suojista kiekko verkon perukoille ja suosikki piti sittenkin pintansa ja nappasi voiton.


Erittäin yleisöystävällinen peli ja lopun maalikarkelot pitivät tuomarin työllistettynä ja mielialat heittelivät illan gladiaattoreilla varmaan jonkinlaista vuoristorataa. Molemmat joukkueet rankaisivat virheistä ja Cavalera ja huuhkaja osoittivat maalivainun olevan kohdillaan. New Delhi Bulls pelasi ihan kelpo pelin, mutta siitä ei ikävä kyllä saa pisteitä.

saves: 0-3
total: 2-12


Jälkipelit: Kaikille jo varmasti tuttu jälkipelireportterimme kirmasi taas kommenttien perässä summerin soitua. Ensiksi sankarimme bongasi voittajajoukkueen soopan flirttaamasta verrattaen iäkkäälle rouvashenkilölle hallin parkkipaikalla. Huhut kertovat, että kyseessä oli huuhkajan äiti, mutta kuka sitä huhuja uskoo. soopa joutuu kuitenkin harmistuneena keskeyttämään tuokionsa rouvan kanssa kun huuhkaja jo saapuukin ovesta ja kaksikko poistuu kotia kohti ford mondeollaan. Äiti tiettävästi luvannut tehdä lihamureketta kun huuhkajan kasvoille lävähti leveä hymy. soopa havahtui reportterin kopautettua olalle ja antoi kommenttinsa pelistä.

soopa: Mielestäni pelasimme ihan hyvin, kun ei kaverilla hirveästi huippupaikkoja ollut. Lähinnä roiskivat vain kaukaa ja viimeistelivät paikoistaan tehokkaasti. Ei sillä, ei meilläkään kauheasti paikkoja ollut, mutta niin vaan saatiin se maali enemmän tehtyä. Makea voitto kai sitte ku lopussa ratkes meille.

soopa liftaa itselleen kyydin ja poistuu horisonttiin. Ei kuulemma kävely juuri nyt maittanut vaikka mies asuukin vain 2km hallilta. Seuraavaksi ovesta pörhältää ulos kotijoukkueen wsl kainalossaan hivenen oudon näköinen olento. Kyseessä on oletettavasti nainen, mutta lävistykset peittävät näkyvyyden ja musta silmämeikki albiinomaisen valkoisilla kasvoilla vaikeuttavat tätä tulkintaa. wsl esittää kyseisen henkilön siskokseen joka on saapunut Oulusta asti katsomaan veljensä pelaamista. wsl kertoo naikkosen olevan myös ääretön metallimusiikin ystävä. Eipä olisi millään arvannut. Lopulta wsl suostuu kertomaan itse pelistäkin jotain.

wsl: No siis selväähään siinä oli että puolustus vuoti.. Ja kiekkokin anto vähä lisäväriä päästämällä passeja läpitte ja tommosta. Hyökkäys oli hyvää ja innokasta, turhankin innokasta. et siinä kai ne pääsyyt tappiioon. Hyökkäys nyt kuitenkin toimi ja meillä oli mun mielestä paikkoja voittoon. Vähä jäi hampaankoloon mut sanotaan että kokemus voitti tänään.

Lopulta siskokset...eikun. No kuitenkin ne molemmat poistuivat paikalta neitosen verenpunaisella datsunilla jonka kylkeen oli söpösti kirjoitettu "Satan will come". Luultavasti ei ole kyse tästä slovakikiekkoilijasta tai tiedä häntä. Reportteri ja tuomari (sama persoona?! :o ... skitsofrenia) jatkavat olusen maistelua ja jättävät nämä hommat tältä illalta. Kiitos joukkueille ja heidän äideilleen ja siskoilleen ja koirilleen.

Tähdet:

*** Cavalera
** soopa
* huuhkaja
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 20.05.2007 00:33

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.