Tilastot

Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - HC YlikuntoHC Ylikunto 1-2

Tehopisteet

Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM
Hossa 0+0=0
Jackal 0+0=0
lasse89 1+0=1
Nikkke 0+0=0

HC YlikuntoHC Ylikunto
Forsberg 2+0=2
mabbe 0+0=0
Pumppu 0+0=0
stravis 0+0=0

Raportti
ilta ottelu völlig - ylikunto oli alkamassa.
heti ennen ottelua tuomari huomasi ongleman joka syntyi kaakelilla istuessa suonten poksuessa.
joten ottelusta oli selkeästikkin tulemassa tiukkaakin tiukempi vääntö?! o.O huomatkaa yhtäläisyydet, no joo mutta ottelussa luultavasti tulossa hossa/lac vs pumppu sekä stravis vastaan vzem matsi.

1.erä
2.29 0-1 forsberg

völlig saves 5 pos:52%
ylikunto saves 1 pos:47%

ottelun ensimmäisen erän maalista vastasi fobba hieman yllätyksellisesti b piste alotuksesta sai kiekon kuljetti keskelle ja varmasti tykitti kaisa kulmaan. yk aloitti muutenkin ensimmäisen erän ja pelasikin koko ensimmäisen erän huomattavasti pirteämpää ja parempaa kiekkoa. völlig takerteli avauksien ja alueelle pääsyn kanssa josta hosa saikin vain yhden heikon vetopaikan josta sai veskaa päin vedon aikaiseksi. muuten koko erän yk pelasi (viihdyttävää kiekkoa) ensimmäisen kerran minun silmissäni, jopa pumpuli veti 2 kertaa jota harvoin näkee.

2.erä
10.17 lac

völlig saves 1 pos:56%
ylikunto saves 2 pos:43%

toisen erän maalista vastasi lac kiekko lähelle maalia ja noin 6 pelaajan rykelmä näpytys kisa jossa veskakin oli ihan pihalla ja kiekko lipui massan keskeltä maalinperukoille. erä muuten oli jälleen ehkä enemmän yk hallintaa ei kiekollisesti mutta erittain vahvaa avauksen häirintää ja hyvää keskialueen tukkimista. mutta völlig oli myöskin pirteämpi jo tässä erässä, avauspeli vain hieman hidasta jolloin yk päässyt sumputtaan keskialuetta.

3.erä
16.52 forsberg

völlig saves 3 pos:52%
ylikunto saves 2 pos:47%

kolmas erä oli sitten völligin hallintaa ja hyvää rakentelua, ottelun kuitenkin ratkaisi forsberg joka sai myöskin hieman halpamaalin. suurin miinus menee kyllä mielestäni tänään völligin joukkuepuolustukselle joka normaalisti on liigassa kivenkovaa tekoa, eikä se tänäänkään toki huonoa ollut mutta hieman ponnetonta eikä jätkät aina tienny kenen pitäisi pitää kenetkin. kaikin puolin yk ansaitsi kahdella paremmalla erällä tällä kertaa voiton.

+++ stravis erittäin hyvää peliä läpi ottelun
++ hossa allrounderina takuuvarma pelaaja ottelusta toiseen
+ forsberg teki molemmat maalit ei muuten häikäissyt

SUURI - nikkke muutamia heikkoja avauksia ja hävisi suurimman osan 1vs1 tilanteista
Tietoja
Tuomari: Ubula
Lisätty: 20.03.2007 23:56

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.