Mazzio 0+0=0
Outsi 1+1=2
tonii 2+2=4

1. erä
Tylsä erä, tekopaikat 0-0 ja muutenkin tukkoista peliä. Ei juurikaan mitään tapahtunut.

00:47 Outsi osoittaa edelleen hallitsevansa "togo-avauksen", pitkä kiekko.

2. erä
Erän puoliväliin pitkälti samalla meiningillä, joskin pari tekopaikkaakin sentään oltiin saatu aikaiseksi. Sitten vähän puolenvälin jälkeen kuparinen rikki ja tästä alkoi todellinen havaiji-kiekko. 2v1 ja 3v2 hyökkäyksiä kokoajan kumpaankin päätyyn, etenkin RB:n kenttäpuolelle ja maaleja alkaa tippumaan liukuhihnalta.

09:13 Klee (Kati-Outsi) 0-1
RB tuhlaa 2v1 hyökkäyksen ja vastaiskusta ER käyttää oman 2v1:sensä mallikkaasti.
09:17 suzuki 1-1
Niin nopeasti tuli ekan jälkeen, etten nähnyt.
09:23 Outsi (Kati-Klee) 1-2
3v2-hyökkäyksessä kiekko pelataan Outsille, joka tällää suoraan syötöstä verkkoon.
09:36 Klee 1-3
Tämäkin meni ohi.
11:33 Kati (Klee-Amigo) 1-4
Kiekko keskialueella Kleelle, joka jatkaa upeasti yhdellä kosketuksella Katin läpi ja varma viimeistely.
11:45 Kati (Klee-Amigo) 1-5
Kati päättää hyvän kuvion b-pisteiden välistä suoralla vedolla ohi RB häkkärin.

3. erä
Sama surffailu jatkui, mutta viimeistelystä oli paras terä (tai edes se mikä toisessa erässä oli ER:llä) hävinnyt ja maaleja ei hyvistä paikoista saatu niin montaa, kuin olisi kuulunut tehdä. Molempiin päihin jatkuvasti yv-hyökkäyksiä.

12:26 suzuki (Omena) 2-5
Kiekko maalin edustalla suzukille, joka rämpyttää sen sisään.
17:25 Klee 2-6
Klee pääsee varkain veivaamaan itsensä nokikkain häkkärin kanssa, kahvittaa tämän jäihin ja sinetöi loppulukemat.

Voitto oikeaan osoitteeseen. Ottelun puolivälin jälkeen molempien puolustus aukesi kummallisesti ja ER oli tehokkaampi. Amigon vahva puolustus piti RB:n vähillä maaleilla

*** Klee - loistava peli.
** Amigo - hienoa puolustusta ja jäätävä määrä selvitettyjä yv-hyökkäyksiä omaan päähän.
* Kati - aina vaarallinen saadessaan kiekon hyökkäysalueella.

Päivän lammas : Mazzio.
Tuomari: TylerDG
Lisätty: 19.03.2007 22:14