Scott 0+0=0
Sekka 0+0=0

05:42 1-0 Hossa

Possit jäi näkemättä, valitettavasti.

Arvio erästä: Ensimmäiset pari minuuttia on molemmilta aivan hakemista, harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä tulee luvattoman paljon. Kumpikaan joukkue ei saa mahtipaikkoja. Parhaat paikat saa Völlig, kun ensin Lac yrittää etukulmasta sisään. Lähes heti perään Hossalla identtinen tilanne, ei kuitenkaan maalia. Juuri kun kuudes peliminuutti on käynnistynyt, Sekalla on hyvä paikka viedä SSK johtoon, hän pujottelee VZEM-puolustuksen läpi ja laukoo terävästi. Maalivahti kuitenkin venyttää eteen. Kun hätäisimmät ovat ehtineet jo taukokahville, Völlig maalaa. Hossa pääsee vapaasti ronkkimaan kiekkoa SSK:n maalinedustalla ja runkuttaa kiekon häkkiin. Tauolle tilanteessa 1-0, Völligin johdossa.

--

05:00 1-1 FuckUp (Herkula)

Poss: Völlig Zugefroren EM 58% S.S.K. 41%

Arvio erästä: Toinen erä on täysin samanlaista peliä kuin ensimmäinenkin; kummankaan joukkueen hyökkäys ei tunnu lähtevän käyntiin ja syötönkatkoja tulee paljon. Molemmilla tiimeillä on muutama hyvä paikka, parhaan paikan saalistaa Sekka joka yrittää vanhanaikaisella kiekkoa verkkoon, mutta maalivahdin parhaat kaverit, tolpat pelastavat. SSK saa loppuerästä hyvän myllyn päälle ja lopulta tasoitusmaali näkee päivänvalon. Herkula syöttää viivalla FuckUpille, joka pistää kunnon pommin kohti maalia ja kiekko uppoaa verkkoon. SSK jatkaa hyvä draivi päällä, mutta lisäosumilta vältytään. Tauolle tasatilanteessa.

--

05:35 2-1 Lac
05:42 2-2 Herkula

Poss: Völlig Zugefroren EM 59% S.S.K. 40%

Arvio erästä: Kolmannen erän molemmat tiimit aloittavat hyvin. Sekä Völlig että SSK luovat hyviä hyökkäyksiä - parhaan paikan saa Ookke; maali tyhjänä mutta zippi menee sivuverkkoihin. Ennen kuin neljä minuuttia on pelattu, VZEM:n maalivahti jäätyy ja Herkulalla on paikka viedä SSK johtoon. Kiekko kuitenkin päin molkea ja peli jatkuu tasan 1-1. Erän viimeisellä minuutilla nähdään huikeaa draamaa, kun puoli minuuttia ennen pelin loppua Lac pääsee puolittaiseen läpiajoon oli FuckUpin, laukoo kiekon takanurkkaan ja Völlig johtoon. Vaan ei SSK tästä nöyrry - Nikkke zippaa kohti omaa puolustusaluetta jossa Herkula kärkkyy, mies veivaa maalivahdin kahville ja kiekko pomppii juuri ja juuri yli maaliviivan. SSK tulee tasoihin vain parikymmentä sekuntia ennen loppua. Pisteet siis tasataan, todella, todella tiukan pelin jälkeen.
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 19.03.2007 21:14