nuuska 0+1=1
Plaz 2+0=2
Tibet 0+1=1

1. erä:

Eka erä alkaa hyvissä fiiliksissä kun tuomarille luvataan paikka KaVon seuraavaan saunailtaan. Katsojia ottelulle oli alkuun mennessä kerynyt muutama kymmen, luultavasti katsomaan Tibetin loistoesityksiä.
Peli alkaa heti Plazin mokaamalla läpiajolla kun Tibet käyttää Shefkin paskanpuhumisen hyödyksi ja uskomattomalla suorituksella pelaa kiekon ja Plazin läpi. Heti perään joku kolisutteli tolppaa sielä, luultavasti Tibet.

KaVolla on selkästi hätä housussa Tibetin ollessa alhaalla ja SHefki joutuukin kiskaisemaan pitkän kiekon.
KaVolla hyvää tilannerakentelua jonka Shefki pelaa oudolla agressiollaan maalivahtia kohtaan.
Parin minuutin kohdalla Shefki nousee hyvin keskeltä ja vetää vähän ohi alakulman. Tibet surffaili ties missä.

Hyvää painostusta Unforgiveniltä, pääarkkitehtinä Tibet, mutta maalia ei tule ja Karpov pääsee purkamaan pitkän.
Pian tämän jälkeen Karpoville avautuu helppo työ pistää kiekko maaliin, mutta nuuska pelastaa maaliviivalta. Kiekko ajautuu Tibetille jonka huikea avaus tavoittaa Hurtajn joka puolestaan keskittää Plazin lapaan maalin eteen ja 0-1! VAMOS VAMOS!

0-1 plaz (hurtaj, tibet)

Erä oli tasaista vääntöä jonka parasta antia oli Tibetin huikea pelisilmä. Kavon maalintekoyritykset ajautuivat suurimmaksi osaksi shefkille joka mokasi ne kaikki.

2. erä:
Toinen erä alkaa Ungorgivenin yliotteella Shefkin istuessa vaihdossa. Tibet pitää laitansa kiinni eikä Kavo pääse sieltä alueelle.
Hyvää puolustuspeliä Unforgiveniltä, Kavo ei saa rakenneltua vaarallisia tekopaikkoja.

Erän puoleenväliin mennessä peli ei ole paljon tarjonnut. Lähinnä keskialueella on pyöritty.

Erästä menee pari minuuttia chättäämiseen kun slut vinee katsomossa ja järjestysmiehet yrittävät hiljentää hänet siinä kuitenkaan onnistumatta.
Viimeiselle minuutille siirryttäessä Plazille avautuu loistava paikka kun hän kiemurtelee läpi puolustuksen. Ratkaisuyritys jää kuitenkin heikoksi ja tilanne pysyy 0-1:ssä.
Vielä viimeisen kymmenen sekunnin aikana Hurtaj karvaa kiekon maalintakana ja syöttää Plazille maalin eteen mutta kavon puolustus blokkaa.

Erä oli allekirjoittaneen näkökulmasta Kavo-hallintaa ja kavolla olikin muutama hyvin järjestetty tekopaikka.

Jännitys tiivistyy kun siirrytään viimeiseen erään. Tibetin huikea otteet ovat jatkuneet läpi ottelun, jatkuvatko ne vielä viimeisessä erässä?

3. erä:
Erä alkaa hyvällä Unforgivenin painostuksella kun ensiksi Plaz pääsee yrittämään ja pian Unforgivenillee syntyy 3vs1 hyökkäys joka hukataan ahneudella.

Tasoitus syntyy maestro-shefkin lavasta kun hän uskomattomasti kikkaa koko puolustuksen.
1-1 shefki

Upea johtomaali Unforgiveniltä. Hyvällä syöttelyllä järjestellään Plaz kasvotusten maalivahdin kanssa ja hän zippaa komeasti ylänurkkaan.
1-2 Plaz (nuuska, hurtaj)

Maalin jälkeen tunteet alkavatkin kuumeta ja gunski yrittää saada maalivahtia mukaan myllyyn siinä onnistumatta.

Unforgivenillä loistava tilaisuus ratkasta matsi lopullisesti kun hurtaj yksinläpi mutta hän päättikin syöttää vielä plazille joka saatiin blokattua ulos.

Viimeisellä minuutilla kavo ottaa molarin pois ja nuuska pääsee tälläämään tolppaan. Vastahyökkäyksestä Kavo saa kiekon maaliviivalla muttei pidemmälle.

Tibet ja nuuska pitävät kiekon hyvin ja tarkasti oamssa päässä ja kuluttavat aikaa.

Unforgiven nappasi upean voiton hyvällä puolustuspelillä. Tibet ja nuuska pelasivat loistomatsin eikä Kavolla ollut loppuen lopuksi mitään saumaa.

*** Tibet ja nuuska - Toimi erinomaisesti omassa päässä.
** - Plaz ratkaisi pelin maaleillaan ja muutenkin pirteä hyökkäyksessä.