Aaltoliike:Koki ikävänumeroisen tappion sarjajohtaja
KS:lle sekä komean voiton kamppailussa kiviniemeä vastaan.
Joukkue on tuskaillut maalinteon kanssa edellisissä kamppailuissa.
Myllaro häärinyt 4 ottelun tehomiehenä.

MOTU:Pisti tosissaan sarjakärki KS:lle kampoihin häviten vain 2-5. He-manin supersankarit
saavat kuitenkin olla tänään tarkkana aaltoliikkeen juonikkaiden hyökkääjien kanssa.
Delpieron pitää onnistua puolustuksessa.
Hyökkäyksessä luutii tuttu tutkapari HT:n ajoilta.
öhman ja arche vastaavat luultavasti tämän illan MOTU:n hyökkäyksestä.

Erä alkaa vauhdikkaasti. sekä archella että tsunalla pari loistavaa maalintekopaikkaa.
punalamppu syttyy ensimmäisen kerran reilu kahden peliminuutin jälkeen.
archelle käy harmittava oman pään moka josta aaltoliike pääsee 2vs0 hyökkäykseen.
Tästä ei wanha herra Tsuna erehdy ja peli on aaltoliikkeelle 1-0.Loppuerä pelataankin tarkasti
ja paikkoja ei liiemmilti kummallakaan ollut.

02:18 Tsuna (Näätä)

Aaltoliike saves:3 poss:46%
MOTU: saves:2 poss:53%

Toinen erä muistuttaa pitkälti ensimmäisen erän loppupuoliskoa.
Puolustusvoittoinen peli jatkuu. Ajassa 10:08 tapahtuu erikoinen a'la kiekko.
Koko serveri kaatuu joten pelin jatko viivästyy muutamalla minuutilla.Tästä alkaa huikea hulabaloo säännöistä.
Lopputulokseksi saatiin ajankulutus samaan peliaikaan, mihin kaatumisen aikana jäätiin. 4minuuttia saimme siis nauttia kaunista
jääshowta MOTU:n ja Aaltoliikkeen toimesta. Loppuerä tanssitaankin Aaltoliikkeen pillin mukaan.Pari loistavaa maalinteko paikkaa.
ei lisämaaleja. Aaltoliiike niukalla 1-0 johdolla viimeiseen erään.

-Maaliton-

aaltoliike saves:2 poss:52%
MOTU saves:4 poss:48%

Toisen erän dramatiikan jälkeen aloittaa MOTU kolmannen erän ryminällä. vain 35sekunnin peln jälkeen tasoittaa arche Delpieron oivasta syötöstä.
Puolivälissä erää myllaro laukoo,jonka näätä ohjaa niukasti takanurkasta ohitse.Vain hetkeä myöhemmin myllaron poikittaissyöttö puhkaisee MOTUN puolustuksen,mutta laukaisee
ohi kiekosta. Ja eikä aikaakaan kun sama parivaljakko tällä kertaa näätä syöttäjänä ja myllaron vuoro pyyhkiä kiekosta pölyt. Loppuerä mennäänkin käsi kädessä tarkalla puolustuspelillä
jotenka lopputulos siis 1-1.

12:35 arche (Delpiero öhman)

aaltoliike: saves:0 poss:59%
MOTU: saves:6 poss:40%

Jälkiviisaat: Pelin lopputulos 1-1. Aaltoliikkeellä oli lopussa muutama mainio maalintekopaikka mutta jälleen kerran sama ongelma kuin aikaisemmissakin otteluissa.
MOTU:lle kuitenkin kehut kunniallisesta puolustamisesta viime sekunneille asti.
Pisteet jakoon 1-1 tuloksella.