ftaaby 0+3=3
Myll 2+0=2
Spike 0+1=1
Tikki 0+0=0

Jaaaaaaaaaaaaaaa tervetuloa tänne Los Amigos halliin Mexicoon lukemaan otteluraporttia jossa "99"-Emren luotsaamat hombret kohtasivat Hockey Club Armottomat Pee... Pelurit.

1. Erä

Tasaisissä merkeissä alkoi tämä ottelut. Ensimmäisen kahden minuutin aikana tilanteita luotiin vain kaukolaukauksilla ja soolosuorituksilla, mutta tulosta ei syntynyt. Erän vanhetessa HCAP saa painetta Amigopäätyyn. Alkaa veteraaneja tutisuttava tulitus kohti amigomaalia. Paikasta lauotaan vaikka semmoista ei edes ole. Selvähän se mitä siitä seurasi. Ajassa 3:16 Los Amigos iskee vastahyökkäyksellä -> Emre pamauttaa lämysyötön Myll:lle joka sörkkää 1-0.

Myll- (Emre, ftaaby)

HCAP ei kuitenkaan lannistu vaan jatkaa mailojen katkomispeliään ja ei aikaakaan kun taas tapahtuu! Täydellinen kopio edellisestä maalista ja 2-0 taululle. Tilannetta edelsi ftaabyn hieno taistelu kiekosta omassa päässä.

2. Erä

HCAP:n hyökkäysinto oli varsin kehuttavaa myös lähdettäessä toiseen erään. Ajassa 1:40 Fenni saa, jo ammukseksi luullun, kiekon haltuunsa keskellä ja laukoo tarkasti, mutta tolpassa kolahtaa.

Jos tässä vaiheessa pelin kulku ei ollut selvää, on suositeltavaa lukea raportti uudestaan, aloittaen aivan alusta.

Toisen erän loppuun saa Amigot pientä trooppista myrskyä aikaan hcap-päätyyn. 4:30 Emre nokikkain maalivahdin kanssa, mutta tolpassa käy. 5:35 Emre tunkee väkisin ohi puolustajasta maalin edustalle, mutta maalivahti nappaa.

3. Erä

Hohhoijaa. HCAP laukoo jo lähes puolesta kentästä. Puuduttavaa peliä Amigojen puolustaessa mukavan tuntuista 2-0 johtoaan.

Ajassa 4:30 ottaa HCAP viidennen kiväärimiehen kentälle ampumaan lisää kaukovetoja. Amigos pelaajien silmissä alkaa kuitenkin siintää tyhjän maalin hohto ja se saavat lukusia hyviä tilanteita sivaltaa 3-0, mutta sitä saatiin odottaa kuitenkin vasta aivan loppusekunneille asti. Emre pamauttaa sinisen tuntumasta kiekon tyhjiin ajassa 5:45, 3-0.