Kartsa 0+0=0
pussisusi 0+0=0
Wunder 1+0=1

Tuomariuran eka matsi, Elite Razor kohtaa JälkiHiki-Hockeyn.

Peli lähtee tasaisesti käyntiin, ensimmäiseen kahteen minuuttiin molemmat pääsevät kokeilemaan onneaan hieman kauempaa, ja kertaalleen Lavec kilauttaakin kiekon tolppaan, josta Mazzio kuitenkin siivoaa väljemmille vesille. Elite Razor lisää erän edetessä hallintaansa, ja lopulta ajassa 2:40 summeri pärähtää.

*** 2:40 1-0 Rafa (Gilardino Mazzio)

ER saa peliä yhä enemmän haltuunsa ja luo muutaman vaarallisen tilanteen erän mittaan, TJHH tyytyy testailemaan, onko veskari hereillä hieman kauempaa. Hieman reilu viisi minuuttia kellossa, ja ER lisää johtoaan.

*** 5:?? Gilardino (Rafa)

Tämä on myös erätaukotulos, joka on lopulta kenttätapahtumiin nähden varsin oikeutettu. Taisi kuulua kovaa naks TJHH:n pukukopissa erätauolla, ja selkäranka oli täysin mennyt. Viimeisissä kahdessa erässä oli vain yksi joukkue, ja numerot repesivät erittäin rumiksi. Lopussa TJHH sai kuitenkin vielä iskettyä pari börsää ER:n odotellessa ajan loppumista. Paremmuudesta ei kuitenkaan ollut mitään epäselvyyttä, ja tuolla TJHH:n esityksellä ei numeroissa ollut maaliakaan liikaa.

- Erityismaininta Wakken hienosta tarjoilusta Mazziolle 7-1 maaliin, helppo siitä oli paukuttaa onesta sisään, omiin tosin. Varmasti kauden erikoisin maali.